Shëndet në Udhëtim Brenda Shqipërisë

Zbuloni siguracionin e duhur të shëndetit që i përshtatet nevojave tuaja.

Mbulim i përballueshëm për individë/familje

Trajtim në spitale private
Mos kërko më tepër. Ne jemi zgjidhja e duhur. Merrni përgjigje për çdo pyetje tuajën.

Opsionet e Sigurimit të shëndetit në udhëtim

Opsioni 1 Opsioni 2 Top SalesOpsioni 3
Mbulimi
Shpenzime për emergjenca mjekësore në Shqipëri
deri në vlerën e 10,000 Euro *
Shpenzimet për emergjencat mjekësore në Shqipëri
deri në 5000 Euro **
Shpenzimet për emergjencat mjekësore në rast sëmundje
apo aksidenti në Shqipëri deri në 5000 Euro
Evakuim mjekësor dhe riatdhesim deri në vlerën 2000 Euro
Urgjencat dentare
Teleshëndet
50% zbritje për shërbimet mjekësore ambulatore të specifikuara nga siguruesi
Kontroll mjekësor një herë në vit

Opsioni 1

Mbulon:

 • Shpenzime për emergjenca mjekësore në Shqipëri deri në vlerën e 10,000 Euro
 • Evakuim mjekësor dhe riatdhesim deri në vlerën 2000 Euro
 • Urgjencat dentare

Opsioni 2

Mbulon:

 • Shpenzimet për emergjencat mjekësore në Shqipëri deri në 5000 Euro
 • Urgjencat dentare

Opsioni 3

Mbulon:

 • Shpenzimet për emergjencat mjekësore në Shqipëri deri në 5000 Euro
 • Urgjencat dentare
 • Teleshëndet
 • 50% zbritje për shërbimet mjekësore ambulatore të specifikuara nga siguruesi
 • Kontroll mjekësor një herë në vit

*Kufiri i moshës së regjistrimit 65 vjeç

**Kufiri i moshës së regjistrimit 79 vjeç

Pyetjet më të shpeshta

Përse më nevojitet Shëndet në Udhëtim Brenda Shqipërisë?

Kostoja e vizitave të shërbimit mjekësor, medikamenteve dhe analizave mjekësore është e kushtueshme, veçanërisht nëse jeni shtetas që jeton në një vend tjetër dhe nuk mbuloheni nga plani i sigurimit shëndetësor të vendit. Sigurimi Shëndetësor shërben në mënyrë që dikush të ketë akses në kujdesin shëndetësor pa pasur frikë nga shpenzimet financiare. 

Dokumente (4)

Shihni të gjitha detajet në dokumentat tona të informacionit për produktin e sigurimit:

Produkte sigurimi të ngjashme

udhetim

Shëndet në Udhëtim

SIGAL UNIQA sjell sigurimin për shtetasit shqiptarë që udhëtojnë jashtë Shqipërisë, pavarësisht kohës së qëndrimit. Mbulon shpenzimet për emergjenca mjekësore, për aksidente ose sëmundje akute që mund tju ndodhin gjatë qëndrimit në një shtet të huaj.

studentet jashte

Student (Jashtë Shqipërisë)

Sigurimi nga SIGAL UNIQA për të gjithë personat që shkojnë jashtë Shqipërisë për studime, specializime, master, doktoraturë etj. Çmimi (primi) dhe mbulimet e këtij sigurimi janë në varësi të shtetit ku ju do të shkoni.

Dëshironi të dini më shumë për produktet tona?
Na kontaktoni.

Ekipi ynë i specialistëve do t'ju ndihmojë të:

 • Mësoni për paketat dhe përfitimet e produkteve tona
 • Merrni një ofertë individuale
 • Planifikoni një takim personal
 • Zgjidhni shërbimin e duhur për ju

Na telefononi falas në 0800 31 31

  Emri *

  Emaili *

  Nr. Cel *

  Të dhënat tuaja personale do të përdoren vetëm për qëllimin e ofrimit të informacionit shtesë rreth produkteve të SIGAL UNIQA