Sigurimi i detyrueshëm i makinës “Karton Jeshil”

Udhëtoni të sigurt kudo në Europë me sigurimin e makinës nga SIGAL UNIQA

Sigurimi i përgjegjësisë ndaj palëve të treta për drejtuesin e mjetit motorik

Siguracioni “Karton Jeshil” është sigurimi i detyrueshëm për të gjithë automjetet e regjistruara në Republikën e Shqipërisë
që udhëtojnë jashtë Shqipërisë, në një nga vendet anëtare të Këshillit të Byrove.

Pse të siguroni makinën me Karton Jeshil tek SIGAL UNIQA

Nëse pajiseni me një siguracion “Karton Jeshil” tek SIGAL UNIQA dhe jeni përfitues në një aksident (një mjet tjeter ju ka shkaktuar deme materiale apo dëme shëndetësore ndaj jush apo pasagjerëve tuaj), atëherë SIGAL UNIQA ju mbështet me procedurat e dëmshpërblimit me kompaninë përgjegjëse në vendin përkates ku ka ndodhur aksidenti. Kështu, ju kurseni kohën dhe paratë tuaja duke mosangazhuar një avokat në vendin e aksidentit.

Çfarë mbulon sigurimi "Karton Jeshil"?

"Kartoni Jeshil" mbulon përgjegjësinë civile të mbajtësit të mjetit motorik, ndaj dëmeve që u shkakton palëve të treta, në përputhje me parashikimin e Ligjit të një prej shteteve anëtare të Këshillit të Byrove, ku ka ndodhur rasti në sigurim.

Ofertat e SIGAL UNIQA Group Austria:

"Karton Jeshil" e shoqëruar me SIGAL UNIQA Autosos

Bashkë me Kartonin Jeshil, ju mund të zgjidhni të blini edhe asistencë rrugore “SIGAL UNIQA Autosos në Europë për një periudhë 1 mujore ose 1 vjeçare, e cila mbulon:

 • Qendër kontakti në gjuhën shqipe
 • Shërbim karroatreci
 • Riparim në vend
 • Zëvendësim i automjetit në rast aksidenti
 • Parkim
 • Akomodimi në hotel
 • Riatdhesim ose vazhdim i udhetimit drejt destinacionit
 • Taksi

"Karton Jeshil" e shoqëruar me Teleshëndet

Nëse bleni këtë siguracion me prim duke nisur nga 130 euro përfitoni falas edhe shërbimin novator “TeleShëndet”.
Me “TeleShëndet”, ju mund të konsultoheni me një mjek të licensuar, audio ose video, në çdo orë të ditës apo natës, për çdo shqetësim shëndetësor që mund të keni.

Pyetjet më të shpeshta

Sa kushton Kartoni Jeshil?

Çmimi i Kartonit jeshilit që njihet ndryshe si certifikatë ndërkombëtare, është në varësi të tipit të mjetit motorik dhe kohëzgjatjes. Shikoni tabelën e çmimeve këtu ose merrni ofertë online këtu.

A mund ta blej Kartonin Jeshil për dy ditë?

Periudha minimale e sigurimit është 15 ditë.

A mund ta blej Kartonin Jeshil kur ndodhem jashtë?

Sigurimi duhet të blihet para se të dilni jashtë kufijve të Shqipërisë, pra nuk mund të blihet kur je jashte vendit.

Dokumente (3)

Shihni të gjitha detajet në dokumentet tona të informacionit për produktin e sigurimit:

Produkte sigurimi të ngjashme

89bbe0be-min

Sigurimi i shëndetit në udhëtim

Gjatë udhëtimeve për punë, turizëm apo shkollim, kujdesuni që të keni gjthmonë sigurimin e shëndetit me vete.
Përmes sigurimit, SIGAL UNIQA mbulon shpenzimet për emergjenca mjekësore gjatë udhëtimit (brenda ose jashtë Shqipërisë).

sigurimi kasko

Sigurimi Kasko

SIGAL UNIQA Group Austria ofron sigurimin vullnetar të automjetit KASKO, i cili mbron makinën tuaj nga dëmet e pjesshme
ose të plota që mund t'i ndodhin për shkaqe të ndryshme.

Dëshironi të dini më shumë për produktet tona?
Na kontaktoni.

Ekipi ynë i specialistëve do t'ju ndihmojë të:

 • Mësoni për paketat dhe përfitimet e produkteve tona
 • Merrni një ofertë individuale
 • Planifikoni një takim personal
 • Zgjidhni shërbimin e duhur për ju

Na Telefononi falas në 0800 31 31

  Emri *

  Emaili *

  Nr. Cel *

  Të dhënat tuaja personale do të përdoren vetëm për qëllimin e ofrimit të informacionit shtesë rreth produkteve të SIGAL UNIQA