Lajme

SIGAL UNIQA Group AUSTRIA pranë klientëve të siguruar nga tërmeti

Koha e leximit: 2 minuta

Kompania SIGAL UNIQA Group AUSTRIA rithekson për të gjithë klientët e saj që kanë siguruar shtëpitë dhe/ose bizneset e tyre me SIGAL UNIQA se, bazuar në kushtet e kontratës së sigurimit se, është detyra dhe përgjegjësia jonë ligjore për të garantuar ekzekutimin e dëmshpërblimit të të gjitha detyrimeve tona kontraktuale dhe ligjore ndaj çdo klienti individual të siguruar me kompaninë tonë.

SIGAL UNIQA garanton se të gjithë klientët e saj që kanë siguruar pronat e tyre nga rreziku i tërmetit dhe fatkeqësive të tjera se, praktikat e dëmshpërblimeve përkatëse të të dëmtuarve nga tërmeti i 26 nëntorit, kanë filluar tashmë prej disa ditesh në zonat e prekura me vlerësimet reale të dëmeve në terren dhe për mbylljen e riparimeve dhe/ose dëmshpërblimeve sa më shpejt që të jetë e mundur.

Për të gjitha rastet e dëmeve për objektet e shpallura të pabanueshme duhet të behen njoftimet edhe tek organet shtetërore dhe të merret vërtetimi përkatës nga ana e tyre.

Për këtë qëllim dhe, për të ndihmuar e mbështetur klientët tanë në kohë reale 24/7, SIGAL UNIQA ka publikuar numrin e kontaktit (00355 4 22 33 308) dhe dy adresat e-mail-i ([email protected] DHE [email protected]), si edhe Formularin e Njoftimit të Kërkesës për Dëmshpërblim që mund t’a aksesoni duke klikuar në: https://sigal.com.al/post-termet-26-nentor-2019/

SIGAL UNIQA Group AUSTRIA ju siguron se, ne jemi duke ndjekur me të gjitha kapacitetet tona maksimale burimore çdo rast konkret dëmi të të gjithë klientëve tanë, duke i dhënë gjithsecilit vëmendje dhe përparësi maksimale dhe në kohë rekord.

Arkivat

SIGAL UNIQA ju ofron paketa të ndryshme sigurimi për ...

Individe

Dëshironi të siguroni shëndetin, makinen apo pronën tuaj. Tani ju mund te blini siguracionin tuaj online.

Lexo më shumë

pr_interpr_s213_t1067_i1632

Biznes Micro / SME

Të kesh një biznes të vogël apo të mesëm ka sfidat e veta ndaj në SIGAL UNIQA kemi ndërtuar paketa sigurimi për ju.

Lexo më shumë

despre-cariere-small_s44_t494_i491_s213_t1065_i1618

Korporate

Cdo biznes i cili ka xhiro vjetore mbi 250 milione lek te reja konsiderohet biznes V.I.P ose Biznes Korporate.

Lexo më shumë