Lajme

POST-TËRMET 26 nëntor 2019

Koha e leximit: 2 minuta

SIGAL UNIQA Group AUSTRIA në Shqipëri, dhe dy kompanitë e saj në Kosovë dhe në Maqedoninë e Veriut, shprehin edhe një herë me trishtim të madh ngushëllimet e tyre më të thella për 51 jetët e humbura, qindra njerëz të plagosur, të zhvendosur dhe/ose të mbetur të pastrehë nga pasojat shkatërruese të shkaktuara nga tërmeti me magnitudë 6.4 i shkallës rihter të datës 26 nëntor dhe të mbi 1,000 pas-goditjeve e lëkundjeve që nuk kanë rreshtur edhe 6 ditë pas tërmetit të parë me epiqendër në qytetin e Durrësit.

Mendimet dhe lutjet tona më të sinqerta janë me të gjithë shqiptarët në këtë kohë të vështirë. Ne jemi besimplotë mbi forcën, guximin dhe aftësitë ripërtëritësëse të popullit shqiptar për të përballuar me dinjitet këtë katastrofë.

Për t’i qëndruar pranë dhe mbështetur të gjithë klientët e saj në përmbushje të të gjitha detyrimeve të saj kontraktuale, SIGAL UNIQA Group AUSTRIA ka mobilizuar dhe zbritur në terren të gjithë inxhinierët dhe ekspertët e vlerësimit të dëmeve për kryerjen e analizave e vlerësimeve paraprake dhe fillimin e menjëhershëm të punës.

Në bazë të kushteve të përgjithshme dhe specifike të çdo police dhe kontrate sigurimi, SIGAL UNIQA garanton të gjithë të siguruarit se dëmshpërblimi i tyre do të kryhet në përputhje me kontratën e sigurimit dhe sa më shpejt që të jetë e mundur. SIGAL UNIQA është duke ndjekur me vigjilencë dhe përparësi maksimale çdo rast individual të siguruar.

Arkivat

SIGAL UNIQA ju ofron paketa të ndryshme sigurimi për ...

Individe

Dëshironi të siguroni shëndetin, makinen apo pronën tuaj. Tani ju mund te blini siguracionin tuaj online.

Lexo më shumë

pr_interpr_s213_t1067_i1632

Biznes Micro / SME

Të kesh një biznes të vogël apo të mesëm ka sfidat e veta ndaj në SIGAL UNIQA kemi ndërtuar paketa sigurimi për ju.

Lexo më shumë

despre-cariere-small_s44_t494_i491_s213_t1065_i1618

Korporate

Cdo biznes i cili ka xhiro vjetore mbi 250 milione lek te reja konsiderohet biznes V.I.P ose Biznes Korporate.

Lexo më shumë