Lajme, Lajme Top

CEO i “SIGAL UNIQA Group Austria”, Avni Ponari nderohet me çmimin “Grand Excellence 2023”

Bordi i “Albanian Excellence”  ka nderuar me çmimin  “Grand Excellence 2023”  themeluesin dhe Drejtorin e Përgjithshëm SIGAL UNIQA Group Austria, z.Avni Ponari.

Çmimi iu dorëzua z.Ponari gjatë një darke gala Tiranë si njëshenjë mirënjohje për gjithë kontributin e  vyer ka dhënëgjatë gjithë aktivitetit tij krye Grupit madh sigurimeve Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut.

“Ju, si Drejtor i Përgjithshëm  SIGAL UNIQA Group Austria prej 22 shkurt 1999, keni bërë ajo jetë  kompania lider dhemë e suksesshme e tregut sigurimeve Shqipëri dhe Rajon.

Ju jeni një ndër sipërmarrësit suksesshëm vend, duke u shndërruar jo vetëm një lider fushën e biznesit, por dhe me ndikim pozitiv zhvillimet e jetës ekonomike, sociale, sportive dhe kulturore vendit”, thuhet ndër tjera motivacionin e“Albanian Excellence”.

https://www.youtube.com/shorts/5XIH4KAubf4

 

Z. Avni Ponari është një ndër sipërmarrësit suksesshëm vend, sipërmarrjet e cilit e kanë kthyer atë, jo vetëm njëlider fushën e biznesit.

Ai është një nga investitorët rëndësishëm me impakt konsiderueshëm ekonomi dhe drejtues i suksesshëm i një sërësipërmarrjesh tjera fushën e turzimit dhesipërmarrjeve/bizneseve financiare.

Prej vitit 2009 Z. Ponari është Konsull i Përgjithshëm Nderi iJaponisë Shqipëri, Kryetar Bordi dhe President i Dhomës Tregtisë dhe Industrisë ShqipëriJaponi; Anëtar i disa prejDhomave rëndësishme Tregtisë dhe Industrisë ndërmjetShqipërisë dhe vendeve tjera dhe President i FederatësShqiptare Basketbollit.

 

Ai është diplomuar Marinë Universitetin e Vlorës dhe Fakultetin e Drejtësisë Universitetin e Tiranës, ndërsa ka marrë një sërë kualifikimesh dhe trajnimesh ndryshme ngakompanitë njohura sigurimeve dhe risigurimeve botë.

 

Z. Ponari është fitues i shumë çmimeve dhe vlerësimevekombëtare dhe ndërkombëtare:

 

“The Order of the Rising Sun, Gold Rays with Neck Ribbonnga Perandori Japonez për kontributet e tij jashtëzakonshme për promovimin e shkëmbimeve dheforcimin e mëtejshëm marrëdhënieve miqësore ndërmjetShqipërisë dhe Japonisë, dhe herëtCertifikatën e Mirënjohjesnga qeveria japoneze, cilësinë e tij siKonsull i Përgjithshëm Nderi i Japonisë’.
Dekorata e Lartë e Nderitnga Presidenti i AustrisëAlexander Van der Bellen (Një nga Dekoratat larta e akorduar nga Republika e Austrisë) me rastin e 20-vjetorit SIGAL UNIQA Group Austria.
Drejtuesi i mirë i kompanisë sigurimeve Shqipëri dhe Evropën Juglindore për vitin 2021/22”, ngaFinance Central Europe”:
20 CEO me Performancën Mirë vitin 2020ngaInsight Success Media Tech
Njeriu i Vitit ngaInstituti Amerikan Biografik;
Menaxher i Vitit ngaKomiteti i Sokratit Oxfordit, Mbretërinë e Bashkuar;
Kavalier i Paqes ngaQendra Ndërkombëtare përPaqen mes Njerëzve
Qytetar Nderi i Bajram Currit, Durrësit e Elbasanit, dhePersonaliteti i Vititnga disa gazeta.