Blog

7-8 Marsi/ Tregoni dashurinë që keni për mësuesen, nënën, bashkëshorten dhe motrën me dhuratën e duhur. Ja propozimi ynë për ju

A ka njerëz më të përkushtuar se sa mësuesit që bëjnë të pamundurën që nxënësit e tyre të trashëgojnë atë dije të akumuluar që do t’u hapi dyer dhe horizonte të reja në jetë?!

A ka dashuri më të madhe se sa dashuria dhe sakrifica e nënës për fëmijët e saj?!

A ka dashuri më të sinqertë se ajo e motrës për vëllanë?

A ka bashkëudhëtare në jetë më të mirë se bashkëshortja?

Për këtë arsye, gjatë gjithë kohës por kryesisht gjatë këtij muaji, ne duhet t’u tregojmë atyre mirënjohjen e thellë dhe dashurinë që kemi për to, edhe duke gjetur dhuratën e duhur.

Një buqetë me lule, një fotografi apo portret, pak minuta të shpenzuara në shoqërinë e tyre, etj  kanë një domethënie të jashtëzakonshme, por nuk mund të konsiderohet kurrësesi dhurata ideale.

Ndaj SIGAL UNIQA Group Austria, kompania më e madhe e sigurimeve në Shqipëri dhe rajon, ka një propizim për ju në vigjilje të 7 dhe 8 Marsit.

Nëse doni që njerëzit tuaj më të dashur të kenë gjithmonë një mjek me vete, pavarësisht se ku ndodhen, atëherë “TeleShëndet” do të ishte dhurata ideale.

SIGAL UNIQA Group Austria e ofron këtë shërbim novatori, i vetmi i këtij lloji në Shqipëri, në 5 paketa kryesore duke dashur tu jape mundësinë të gjithëve të shpenzojnë pak e të përfitojnë shumë.

Jeni në emigrim dhe shqetësoheni gjatë gjithë kohës për shëndetin e prindërve që keni në Shqipëri? Në zonën ku banojnë ata mungojnë mjekët dhe infermierët? Janë larg zonave urbane? Mos u shqetësoni! “TeleShëndet” do të ishte zgjidhja e duhur me prindërit tuaj që do të kenë mjekun gjithmonë me vete.

Por çfarë ofron ky shërbim?

 • Konsultim me audio dhe video me mjek të përgjithshëm 24 orë të ditës, 7 ditë të javës
 • Check up 1 herë në vit
 • 50% zbritje për çdo ekzaminim gjatë shtatzanisë suaj
 • 50% zbritje për ekzaminime laboratorike (echo, analiza)
 • 20% zbritje për shërbimin e “Infermierit në shtëpi”
 • Vizitë okulisti falas
 • Xhama syzesh me zbritje
 • Vizitë Dentisti falas dhe higjenizim me zbritje 60%
 • Fizioterapi me zbritje në Klubin e Shëndetit SIGAL
 • Palestër me çmim preferencial
 • Shërbime estetike me çmim preferencial
 • Deri në 50% zbritje në rrjetin SIGAL TELESHËNDET

 

Për tu njohur më me hollësi me të gjitha përfitimet që ofrojnë paketat, Shkarkoni tani aplikacionin “Teleshëndet” në App Store ose Google Play; regjistrohuni në pak sekonda dhe provoni falas për 24 orë këtë shërbim të mjekësisë moderne të sjellë nga SIGAL UNIQA në: https://sigal.com.al/teleshendet/

Nëse mbeteni të kënaqur shërbimin “TeleShëndet” mund ta blini online në https://sales.sigal.com.al/OnLineInsurancePolicy/SelfService/Shu/Teleshendet.aspx?paketa=TE%20RRITUR

Arkivat

SIGAL UNIQA ju ofron paketa të ndryshme sigurimi për ...

Individe

Dëshironi të siguroni shëndetin, makinen apo pronën tuaj. Tani ju mund te blini siguracionin tuaj online.

Lexo më shumë

pr_interpr_s213_t1067_i1632

Biznes Micro / SME

Të kesh një biznes të vogël apo të mesëm ka sfidat e veta ndaj në SIGAL UNIQA kemi ndërtuar paketa sigurimi për ju.

Lexo më shumë

despre-cariere-small_s44_t494_i491_s213_t1065_i1618

Korporate

Cdo biznes i cili ka xhiro vjetore mbi 250 milione lek te reja konsiderohet biznes V.I.P ose Biznes Korporate.

Lexo më shumë