Blog, Lajme, Lajme Top

Zjarret në Greqi lënë pas dëme të konsiderueshme/ Sigurimi i Pronës “mburoja” e duhur

Zjarret kanë pushtuar Greqinë në ditët e fundit kanë lënë pas dëme të konsiderueshme, me shtëpi dhe automjete të djegura dhe kilometra të tërë tokë të djegur.

Dëmet më të mëdha janë regjistruar përreth zonës së Dervenochoria, rreth 50 kilometra larg kryeqytetit Athinë.

Në fshatin e vogël Tsakali pranë qytetit Mandras, pensionisti Lazaros Alexandridis e kaloi gjithë natën jashtë shtëpisë së tij të dëmtuar. Ai jeton në këtë shtëpi që nga viti 2003 me bashkëshorten.

Prona ka pësuar shumë dëme dhe ai po mendon se si do ta rregullojë me pensionin prej 780 eurosh.

 “A mund të ndihet dikush mirë pasi ka parë shtëpinë e tij të djegur? Pa asnjë ndihmë?”, shprehet ai.

Vala e të nxehtit të paprecedentë që ka mbërthyer Europën gjatë këtyre ditëve, me termometrin që po shënon mbi 40 gradë Celsius, po shndërrohet në një rrezik potencial edhe për pronat tona, qofshin banesa apo biznese edhe për Shqipërinë.

Shtëpia është një nga investimet më të rëndësishme, dhe sigurimi i saj, duke përfshirë sigurimin nga zjarri, na mbron nga dëmtime të cilat mund të mos kemi mundësi ti përballojmë financiarisht.

Ndaj, nëse  nuk keni mundësi që të mbuloni kostot e rindërimit të shtëpisë tuaj dhe zëvendësimin e humbjes së tyre nga vet xhepi juaj, Sigurimi i Shtëpisë është një domosdoshmëri.

Çfarë është Sigurimi i Pronës nga Zjarri?

Ky sigurim mbulon humbjen, dëmtimin apo shkatërrimin e pasurisë së siguruar në mënyrë të papritur, të paparashikuar apo aksidentale si pasojë e:

  • Zjarrit
  • Rrufesë
  • Eksplozionit
  • Rënia e objekteve fluturuese nga lart, etj.

Çmimi: Vetëm 5,000 Lekë në vit.

Sigurimit nga Zjarri mund ti shtohen edhe mbulime nga rreziqe shtesë si:

  • Tërmeti
  • Breshëri
  • Përmbytja
  • Stuhia, etj.

Kompania e sigurimit mbulon kostot e riparimit dhe kthimit të objektit apo aseteve në gjendjen para dëmit, ndërsa çdo strukturë që ka një çertifikatë pronësie mund të mbulohet në sigurim.

Si mund ta blini këtë siguracion?

Përveç se fizikisht në zyrën më të afërt me shtëpinë tuaj, tashmë ju mund ta blini edhe ONLINE në www.sigal.com.al.

 

Mos lejoni që mungesa e një plani mbrojtjeje të shkatërrojë pasurinë tuaj, të cilën e keni ndërtuar me shumë mund.

Merrni një ofertë tani duke shkruar në:

E-mail: [email protected]

Whatsapp: 068 606 2829