Lajme

Z. AVNI PONARI VLERËSOHET CEO REVOLUCIONAR PËR 2020

Koha e leximit: 2 minuta

 

Avni PONARI, Drejtor i Përgjithshëm i SIGAL UNIQA Group AUSTRIA nderohet nga REVISTA PRESTIGJOZE e Biznesit ‘BUSINESS SIGHT MAGAZINE’ si një nga CEO-t më Revolucionar të Revistës për vitin 2020 për kontributin e tij të jashtëzakonshëm në botën e biznesit.

Rrtja e jashtëzakonshme, praktikat e biznesit, përkushtimi profesional dhe udhëtimi i suksesshëm i Z. Ponari ishin ndër të tjera çka tërhoqi vëmendjen e Prestigjozes ‘Business Sight Magazine’.

Për të lexuar PROFILIN E PLOTË, klikoni në:

Digital Link:  https://businesssightmedia.com/business-sights-revolutionary-ceos-2020/

Web Link: https://businesssightmedia.com/2020/06/avni-ponari-sigal-business-sights-revolutionary-ceos-2020/

Arkivat

SIGAL UNIQA ju ofron paketa të ndryshme sigurimi për ...

Individe

Dëshironi të siguroni shëndetin, makinen apo pronën tuaj. Tani ju mund te blini siguracionin tuaj online.

Lexo më shumë

pr_interpr_s213_t1067_i1632

Biznes Micro / SME

Të kesh një biznes të vogël apo të mesëm ka sfidat e veta ndaj në SIGAL UNIQA kemi ndërtuar paketa sigurimi për ju.

Lexo më shumë

despre-cariere-small_s44_t494_i491_s213_t1065_i1618

Korporate

Cdo biznes i cili ka xhiro vjetore mbi 250 milione lek te reja konsiderohet biznes V.I.P ose Biznes Korporate.

Lexo më shumë