Lajme

Workshop Rajonal për Trajtimin e Dëmeve Motorrike

Zhvillohet në Strugë  “Workshop Rajonal për Trajtimin e Dëmeve Motorrike” të Kompanive të Grupit SIGAL UNIQA Group AUSTRIA në Shqipëri, Kosovë dhe në Maqedoninë e Veriut”.