Blog Top

Virozat rrisin flukset në spitale

Shërbimi që ju ruan nga infeksionet e ndryshme, ju shmang rradhët dhe ju ofron një sërë benefitesh

Ndryshimet e stinës kanë sjellë fluks të shtuar të personave të prekur nga virozat në spitalin e Elbasanit.

Sipas shefit të shërbimit të urgjencës në këtë spital, Ergys Mici, në këtë fluks ndikojnë edhe komplikacionet nga alergjitë e stinës.

Të tilla raste si me rrufë dhe bllokim kemi shtim të formave alergjike për shkak të stinës që duke u shtuar dhe gjendja gripale shtohen më shumë. Kemi dhe raste që ne i këshillojmë më tepër, rasti i astmën bronkiale që duke u bashkangjitur dhe një klinikë e tillë na vijnë në formë krize” , thotë mjeku për Abc.

Por shumëkush kërkon ti shmangë spitalet dhe rradhët e gjata në to nga frika e infeskioneve të ndryshme. Dhe me të drejtë.

Për këtë ka menduar SIGAL UNIQA me shërbimin “TeleShëndet“, i vetmi i këtij lloji në Shqipëri që sjell mjekun aty ku jemi ne, pa qenë nevoja për të dalë nga shtëpia.

Përveç mundësisë së konsultimit me audio dhe video me mjek të përgjithshëm 24 orë të ditës, 7 ditë të javës, “TeleShëndet” ofron edhe:

 • Check up 1 herë në vit
 • 50% zbritje për çdo ekzaminim gjatë shtatzanisë suaj
 • 50% zbritje për ekzaminime laboratorike (echo, analiza)
 • 20% zbritje për shërbimin e “Infermierit në shtëpi”
 • Vizitë okulisti falas
 • Xhama syzesh me zbritje
 • Vizitë Dentisti falas dhe higjenizim me zbritje 60%
 • Fizioterapi me zbritje në Klubin e Shëndetit SIGAL
 • Palestër me çmim preferencial
 • Shërbime estetike me çmim preferencial
 • Deri në 50% zbritje në rrjetin SIGAL TELESHËNDET

 

Rrjetin SIGAL bëjnë pjesë klinikat dhe laboratorët më të mirë, me standardet më të larta ku mund të gjeni staf të specializuar, shërbim elitar dhe teknologjinë e fundit për kryerjen e të gjitha kontrollove mjekësore.

 

“TeleShëndet” mund të përdoret edhe gjatë gjithë qëndrimeve jashtë Shqipërisë, për punë apo turizëm. Mjafton internetin dhe për çdo shqetësim shëndetësor, tuajin apo të familjarëve tuaj, mund të komunikoni në çdo kohë e në çdo moment me nje mjek të licensuar.

Një shërbim të tillë, me një kosto modeste dhe një sërë përfitimesh, nuk mund ta gjeni askund tjetër. Ndaj mos humbisni kohë. Shkarkoni TANI aplikacionin Teleshëndet në celularin tuaj, iPhone ose Android, regjistrohuni në pak minuta dhe provoni falas për 24 orë këtë shërbim të mjekësisë moderne të sjellë nga SIGAL UNIQA.

Të kesh mundësinë e kontaktit me një mjek atëherë kur do ti, është një luks i madh dhe një garanci për një jetë sa më të shëndetshme…

Nëse ju nevojiten më shumë informacione, shkruani në:

Whatsapp: 068 60 62 829

E-mail: [email protected]