Lajme

UNIQA INSURANCE GROUP: HYN NË BASHKËPUNIM ME SWISS RE CORPORATE SOLUTIONS

Ky partneritet do të mundësojë një siguri më të mirë për klientët e mëdhenj dhe industrialë në të gjithë botën.

Si një kompani e madhe e sigurimit të korporatave në Austri dhe Evropën Qëndrore dhe Lindore, UNIQA Insurance Group AG po bashkëpunon tani me Swiss Re Corporate Solutions për të mbështetur kompanitë në vendet ku vetë UNIQA nuk është e përfaqësuar. “Ne jemi krenarë që kemi gjetur një partner profesional dhe të besueshëm për këtë bashkëpunim strategjik tek Swiss Re Corporate Solutions. Ky hap është një moment historik i rëndësishëm në strategjinë e korporatës sonë UNIQA 3.0, ku ne fokusohemi te klientët tanë dhe nevojat e tyre. Nëpërmjet këtij partneriteti të zgjeruar me Swiss Re, me të cilin kemi bashkëpunuar në fusha të ndryshme për shumë vite, tani jemi në një pozicion të shkëlqyer për të mbështetur klientët tanë të korporatave në nivel global. Në të njëjtën kohë, ne po hedhim një hap të madh në dixhitalizimin e proceseve tona”, thotë Wolfgang Kindl, Anëtar i Bordit të Menaxhimit për Klientët dhe Tregjet Ndërkombëtare në UNIQA Insurance Group.

“UNIQA ka qenë një mbështetës i rëndësishëm i programeve tona ndërkombëtare për shumë vite. Është e mrekullueshme që me UNIQA ne mund të numërojmë një tjetër sigurues të korporatave tona kliente midis bazës sonë të klientëve në rritje që përdor teknologjinë dhe rrjetin tonë,” shton Andreas Berger, CEO Swiss Re Corporate Solutions dhe thekson: “Mezi pres të mbështes UNIQA-n për të përmbushur pritjet e klientëve të tyre shumëkombëshe dhe plotësojnë rrjetin e tyre të pronarit për të përparuar së bashku sigurimin e korporatës.”

UNIQA mbështet klientët e mëdhenj dhe industrialë në zgjerimin në vende të reja. Klientët e mëdhenj dhe industrialë jo vetëm që mund të mbështeten tek UNIQA për mbrojtjen e bazuar tek nevojat, shpejtësia dhe thjeshtësia në Austri ose në vendet ku UNIQA përfaqësohet, por edhe në nivel global: Si pjesë e partneritetit me Swiss Re Corporate Solutions, UNIQA merr nëpërmjet platforma dixhitale PULSE & Network, mundësia për të gjetur shpejt partnerë të përshtatshëm – në varësi të industrisë ose rrezikut që do të nënshkruhet – në vendin e synuar të dëshiruar. Me këtë platformë moderne, UNIQA dhe Swiss Re Corporate Solutions synojnë të dixhitalizojnë plotësisht shkëmbimin e informacionit në mënyrë që të thjeshtojnë proceset e sigurimit, si edhe për të ofruar shërbimet më të mira. Kjo plotësohet me përdorimin e rrjetit global të Swiss Re Corporate Solutions për të zgjeruar më tej rrjetin e UNIQA. “Ne u shërbejmë klientëve tanë në mbarë botën me këtë – avantazhi për ta është i dukshëm: Ata mund të mbështeten në zgjidhjet më të mira të sigurimit të UNIQA dhe cilësinë e lartë të shërbimit në të gjitha tregjet e tyre në të cilat janë aktive. Kjo e bën sigurimin më të lehtë dhe më transparent për ta dhe ata kanë një person qendror kontaktues,” shpjegon Olivera Böhm-Rybak, Drejtore e Biznesit të Korporatave dhe Partnerëve në UNIQA.