Lajme

U zhvillua në Durrës takimi i parë rajonal për vitin 2018

Ne datat 9&10 mars, stafi drejtues i 8 kompanive SIGAL UNIQA ne Shqiperi, Kosove dhe Maqedoni u mblodh ne Durres ne Takimin e pare Rajonal per 2018-en. Gjate takimit u diskutuan rezultatet pozitive te 2 muajve te pare te 2018-es si dhe organizimi i punes me synim rritjen dhe zhvillimin e metejshem te kompanise.