Blog, Lajme, Lajme Top

Trajtohuni në spitalet më të mira të botës/ Karta e Shëndetit Gold tanimë blihet edhe Online

Të gjithë duam të jetojmë një jetë të shëndetshme dhe nuk na pëlqen të shkojmë në spitale. Por jo pak herë shëndeti nuk është nën kontrollin tonë dhe na duhet të përballemi me shumë sëmundje ose aksidente.

Dhe duke parë sesa kushtojnë trajtimet shëndetësore dhe spitalore, për shumë prej nesh bëhet e vështirë financiarisht ti përballojmë ato.

Prandaj, rruga më e mirë është të jemi të siguruar në çdo moment dhe në këtë mënyrë duke paguar një tarifë të vogël çdo vit mund të marrim shërbime në spitalet dhe klinikat më të mira në Shqipëri, në Europë dhe në Botë.

Për të bërë të mundur diçka të tillë, SIGAL UNIQA Group Austria ofron Kartën e Shëndetit “GOLD”

Duke patur këtë Kartë ju do të jeni të qetë përballë çdo të papriture shëndetësore që mund t’ju ndodhë!

Çfarë mbulon kjo Karta GOLD?

Gjithçka nevojitet për shëndetin. Duke nisur nga check up-i, ndërhyrjet kirurgjikale apo transplantet, ekzaminime në klinikat dhe spitalet më të mira kudo në botë duke mbuluar shpenzime shëndetësore deri në 1 milion euro.

 • Check UP
 • Diagnostikim
 • Trajtim mjekësor
 • Kujdes për shikimin
 • Kujdes për dhëmbët
 • Rehabilitim me fizioterapi
 • Trajtim për shëndetin mendor
 • Trajtim për sëmundjet e rënda (psh. Tumoret Malinje)
 • Mjekimi me ilaçe
 • COVID-19
 • Sigurim në udhëtim
 • Sigurim jete nga aksidentet
 • TeleShëndet FALAS
 • Paketa Jetë Plus FALAS

Mbulimi: Spitale dhe klinika private në të gjithë botën

Mos harroni! Me Kartën GOLD ju përfitoni falas edhe shërbimin inovativ të TeleShëndet, i cili ju mundëson të keni mjekun 24 orë në celularin tuaj, kur të keni ju nevojë!

Nëse më parë kjo Kartë blihej vetëm në pikat SIGAL, nga sot ju mund ta bëni tuajën përmes celularit tuaj në pak sekonda.

Hyni në www.sigal.com.al dhe blini Kartën GOLD për vete ose familjarët tuaj.

I pari është shëndeti, pastaj vijnë të tjerat.

Për më shumë informacione shkruani në e-mail [email protected] ose në numrin WhatsApp 068 606 2829.