Lajme

Standard & Poor’s vlerëson rezultatet e fuqishme të UNIQA Insurance Group (ku bën pjesë SIGAL UNIQA) gjatë vitit 2022

Në raportin e saj të fundit, agjencia ndërkombëtare e vlerësimit Standard & Poor’s thekson arritjen e një rezultati të fortë nga UNIQA në vitin 2022, pavarësisht kushteve të vështira të tregut dhe zhvlerësit të bonove ruse dhe ukrainase. Sipas S&P, UNIQA do të “ruajë dhe zgjerojë pozicionin e saj të fortë konkurrues në tregun e saj vendas dhe në tregjet e Evropës Qëndrore dhe Lindore”.