Lajme

SIGURIMI NGA KATRASTROFAT NATYRORE

Koha e leximit: 2 minuta

SIGURIMI NGA KATRASTROFAT NATYRORE

Intervistë e Z. Avni Ponari, Drejtor i Përgjithshëm i SIGAL UNIQA Group AUSTRIA për Euronews Albania, 3 shkurt 2020

A duhet të bëhet sigurimi i banesave nga katastrofat natyrore i detyrueshëm?; Kush duhet të paguajë për dëmet në rast katastrofash natyrore si ato të 21 shtatorit apo 26 nëntorit 2019?; Shteti nga buxheti i tij me devijimin e taksave të qytetarëve apo sektori privat i sigurimeve në vend? Cili është opsioni më i mirë dhe që garanton mbrojtjen më të sigurt, më të mirë dhe më të plotë financiare? Sa e ekspozuar është gjeografikisht Shqipëria? A është (ri)sigurimi i detyrueshëm vetëm një taksë? Apo një masë për mbrojtjen e pasurisë së të gjithë qytetarëve? Sa janë të mbuluar sot me (ri)sigurim shqiptarët? Çfarë ofron aktualisht tregu ndërkombëtar i risiguruesve – gjerman, zviceran, amerikan, anglez, etj? Çfarë garantojnë ato?…

Për të mësuar më shumë, ju ftojmë të ndiqni intervistën e plotë të Z. Ponari

 

Arkivat

SIGAL UNIQA ju ofron paketa të ndryshme sigurimi për ...

Individe

Dëshironi të siguroni shëndetin, makinen apo pronën tuaj. Tani ju mund te blini siguracionin tuaj online.

Lexo më shumë

pr_interpr_s213_t1067_i1632

Biznes Micro / SME

Të kesh një biznes të vogël apo të mesëm ka sfidat e veta ndaj në SIGAL UNIQA kemi ndërtuar paketa sigurimi për ju.

Lexo më shumë

despre-cariere-small_s44_t494_i491_s213_t1065_i1618

Korporate

Cdo biznes i cili ka xhiro vjetore mbi 250 milione lek te reja konsiderohet biznes V.I.P ose Biznes Korporate.

Lexo më shumë