Lajme

Sigurimi i Pronës nga zjarri dhe tërmeti, një temë sa e rëndësishme aq edhe aktuale

Nga Ogert Shkrepa*

Sot do të flasim për një temë shumë të rëndësishme dhe aktuale: sigurimin e pronës nga zjarri dhe tërmeti.

Siç e dimë të gjithë, zjarret dhe termetet janë rreziqe të vërteta për pronën tonë të çmuar. Nëse nuk jemi të përgatitur, mund të humbasim gjithçka që kemi punuar aq shumë për ta ndërtuar dhe ruajtur. Prandaj, është e rëndësishme të marrim masa paraprake për të siguruar pronën tonë.

Duke kuptuar rëndësinë e kësaj çështjeje, unë kam gjetur një zgjidhje të shkëlqyeshme për të gjithë ju që jeni të interesuar për të blerë një sigurim të tillë. Kompania SIGAL UNIQA ofron një paketë të shkëlqyeshme për sigurimin e pronës nga zjarri dhe termeti.

Çfarë përfitimesh mund të merrni nga ky sigurim?

Sigurim i përgjithshëm: Ky sigurim do t’ju mbulojë për humbjet materiale të shkaktuara nga zjarri dhe termeti. Nuk ka më nevojë të shqetësoheni për riparimet e shtrenjta pas një ngjarjeje të papritur.

Paqëndrueshmëri e jetës: Nëse jeni të detyruar të lini shtëpinë tuaj për shkak të dëmeve të shkaktuara nga zjarri ose termeti, sigurimi do t’ju mbulojë shpenzimet për strehim dhe ushqim për një periudhë të caktuar.

Sigurim për pasuritë personale: Sigurimi do t’ju mbulojë edhe për humbjen e pasurive personale, siç janë pajisjet elektronike, mobiljet, pajisjet sportive, dhe shumë më tepër.

Sigurimi i pronës nga zjarri dhe termeti është një investim i vlefshëm për të siguruar të ardhmen tuaj dhe të familjes suaj.

Nëse jeni të interesuar për të blerë këtë sigurim të rëndësishëm, kontaktoni në:

e-mail: [email protected]

Whatsapp: 068 60 62 829

ose vizitoni faqen: www.sigal.com.al

Le të jemi të përgatitur për të përballuar rreziqet e papritura dhe të ruajmë pronën tonë të çmuar.

*Drejtori i Departamentit të Pasurisë dhe Garancisë pranë SIGAL UNIQA Group Austria