Oferta për TPL

Perfito nga ofertat e SIGAL UNIQA me blerjen e sigurimit TPL

Karta e shëndetit të “Grupit Mjeksor Komuna e Parisit”

Kjo kartë do të ofrohet falas nga SIGAL UNIQA për klientët besnik që blejnë TPL me prim të plotë.

Kjo kartë mbulon:

 • Një check-up falas (Gjak komplet, Urine komplet, Glicemi, EKG, Radiografi pulmoni)
 • 50% ulje për ekzaminime shtesë për problemet që dalin pas kontrollit check-up.
 • 30% ulje për ekazaminime tjera që nuk kanë lidhje me check-up.

Klinika do të ofrojë shërbimin e check-up tek zyrat qendrore tek Komuna e Parisit dhe në Fushë-Krujë në adresat:

 • Rr. “Skënder Luarasi”, pranë Kompleksit Dinamo, Tiranë.
 • 50% ulje për ekzaminime shtesë për problemet që dalin pas kontrollit check-up.
 • Klinika Promed, Rruga e vjetër e Laçit, Fushë-Kruje
Më shumëMë pak
Bli Online Porosit Online

MINIKASKO

MBULIMET

Nga data 1 Prill 2019 ka filluar regjistrimi i dëmeve për shkak të llogaritjes së rritjes së koeficentit MALUS.

 • Kategoria e mjetit : Autoveturë
 • Kohezgjatja e sigurimit: 1 vit dhe vetëm për një ngjarje te ndodhur gjatë kësaj periudhe
 • Përplasje mjet me mjet (Demtimet aksidentale si pasoje e perplasjes ne rruge me nje mjet tjeter, e vertetuar me proces-verbalin e policise
 • Zona e Mbulimit: Brenda territorit te Republikes se Shqiperise

Kushtet e përgjithshme

Informacion per taksa e tatime

Duke filluar nga data 1 Prill 2020, të gjithë drejtuesit e mjeteve që shkaktojnë dëm, do ti rritet Primi i Sigurimit të Makinës deri në 2 herë, në varësi të numrit të dëmeve të shkatuara brenda periudhës së mbulimit.

Më shumëMë pak
Bli Online Porosit Online

PENSION PRIVAT

Fondi i Pensioneve Private SIGAL LIFE UNIQA ju fton që të mendoni për pensionin tuaj sa më herët të jetë e mundur në mënyrë që të ruani të njëjtin standard jetese edhe në moshën e pensionit. Sigurimi i jetës me kursim: Për më shumë informacione klikoni në faqen zyrtare të Fondit të Pensioneve SIGAL: www.fondisigal.com.al

Më shumëMë pak
Bli Online Porosit Online

Keni Pyetje ?

Shërbimi për klientët

+355 4 22 33 308
E hënë – E diel 24h
> [email protected]

  Kërkesë për ofertë

  Ne do të kthehemi tek ju sa më shpejt të jetë e mundur.

  Ju lutemi plotësoni fushat e mëposhtme: