Kreu » Sigurimet e automjetit » Sistemi GPS

Sistemi GPS

SIGAL UNIQA Group Austria ofron Sistemin GPS, ndryshe quhet sistemi i gjetjes së vendndodhjes së automjetit,
i cili tregon vendndodhjen e automjetit tuaj brenda dhe jashtë Shqipërisë.

Sistemi GPS

Mbulimi brenda Shqipërisë

Përcaktimi i vendndodhjes së automjetit

Kërkimi i MJETIT

Që nga momenti i vendosjes së GPS në mjetin tuaj, në çdo kohë do të keni informacion për:

 • Intinerarin ditor të lëvizjës së mjetit
 • Rruga e përshkruar (route) nga mjeti gjatë çdo intervali kohor
 • Përllogaritje e sasisë së karburantit të konsumuar për çdo lëvizje
 • Kohën e qëndrimit ndezur apo fikur
 • Koha e qëndrimit ndezur të mjetit pa lëvizur (Idle time)
 • Mënyrën e ngarjes së mjetit nga drejtuesi i saj (frenim i fortë, përshpejtim, thyerje të limiteve të shpejtësisë)
 • Kilometrat e përshkruar për çdo ndezje-fikje të mjetit:
 • për një ditë, javë, muaj apo për çdo interval që ju dëshironi
 • Shpejtësitë e lëvizjes së tij
 • Geofencing (zonat e lejuara për lëvizjet e mjeteve)
 • Në një sistem të vetëm ju do të mund të kontrolloni mjetet duke automatizuar kontrollin dhe monitorimin e aseteve tuaja lëvizëse dhe fikse

Njoftime me e-mail:

 • Kur mjeti lëviz me motor të fikur
 • Kur priten fijet që lidhin pajisjen me mjetin
 • Kur mjeti kalon shpejtësinë e lejuar
 • Qëndron për një kohë të gjatë me motor ndezur pa lëvizur
 • Hyn/del nga zonat e lejuara
Më shumëMë pak
Na Kontakto

Sistemi GPS

Mbulimi në të gjithë Botën

Përcaktimi i vendndodhjes së automjetit

Kërkimi i MJETIT

Që nga momenti i vendosjes së GPS në mjetin tuaj, në çdo kohë do të keni informacion për:

 • Intinerarin ditor të lëvizjës së mjetit
 • Rruga e përshkruar (route) nga mjeti gjatë çdo intervali kohor
 • Përllogaritje e sasisë së karburantit të konsumuar për çdo lëvizje
 • Kohën e qëndrimit ndezur apo fikur
 • Koha e qëndrimit ndezur të mjetit pa lëvizur (Idle time)
 • Mënyrën e ngarjes së mjetit nga drejtuesi i saj (frenim i fortë, përshpejtim, thyerje të limiteve të shpejtësisë)
 • Kilometrat e përshkruar për çdo ndezje-fikje të mjetit:
 • për një ditë, javë, muaj apo për çdo interval që ju dëshironi
 • Shpejtësitë e lëvizjes së tij
 • Geofencing (zonat e lejuara për lëvizjet e mjeteve)
 • Në një sistem të vetëm ju do të mund të kontrolloni mjetet duke automatizuar kontrollin dhe monitorimin e aseteve tuaja lëvizëse dhe fikse

Njoftime me e-mail:

 • Kur mjeti lëviz me motor të fikur
 • Kur priten fijet që lidhin pajisjen me mjetin
 • Kur mjeti kalon shpejtësinë e lejuar
 • Qëndron për një kohë të gjatë me motor ndezur pa lëvizur
 • Hyn/del nga zonat e lejuara
Më shumëMë pak
Na Kontakto

Keni Pyetje ?

Shërbimi për klientët

Tel: +355 4 22 33 308
Whatsapp: +355 68 606 2829
Dëmet Motorike: +355 68 408 8436
Nr Jeshil: 0800 31 31

E hënë – E diel 24h
> [email protected]

  Kërkesë për ofertë

  Ne do të kthehemi tek ju sa më shpejt të jetë e mundur.

  Ju lutemi plotësoni fushat e mëposhtme: