Lajme

SIGAL UNIQA/ Reflektim në shtëpinë e “Big Brother Vip”

Tema më e rëndësishme, shëndeti, ishte biseda që ndanë me njëri-tjetrin banorët e shtëpisë më të famshme në Shqipëri, “Big Brother Vip”, mbrëmjen e djeshme.

 

Të nxitur nga kompania më e madhe dhe më e besuar e sigurimeve, SIGAL UNIQA Group Austria, ata nëpëmjet rrëfimeve të tyre, na kujtuan se:

 

– “Sigurojmë makinën dhe s’kemi sigurim shëndeti”.

 

– “Kur troket sëmundja, ajo nuk pret duhet gjetur zgjidhja shpejt”.

 

– “Njohim plot të afërm, që detyrohen te kërkojnë borxh për të shëruar familjarët”.

 

Çdokush mund të sigurohet, pra të mos paguajë kur ka fatura spitalore dhe kjo është e thjeshtë, ekonomike, dhe e shpejtë.

 

Më poshtë janë disa paketa sigurimi, të cilat banorët i quajtën “të nevojshme”.

 

Operacioni i zemrës ishte shumë i kushtueshëm. Unë po flas për eksperiencën që kam patur. Dhe operimi i zemrës ishte shumë i kushtueshëm dhe nëse unë do të kisha një siguracion, mua s’do më kishte kushtuar asgjë. Janë sëmundje që të kapin të papërgatitur. S’ke mundësi ekonomike. Dhe nuk është se ti do të ndërrosh makinën. Është sëmundje, është tjetri në krevat. Nuk ke kohë. E pastaj kemi parë shumë njerëz, të afërm, shokë e miq që marrin borxhe njëri-tjetrit, marrin kredi për sëmundje…”, rrëfeu Romeo Veshaj.

 

https://www.instagram.com/reel/C6t6n80sO4F/?igsh=NTMzaHd2aWhzaXRw

 

Specifikat e “Jetë Plus”:

 

– Paguan faturat e trajtimit mjekësor në çdo shtet të Europës për këto sëmundje:

 

a)Tumor malinj; b)sëmundje zemre; c) transplant; d) ndërhyrje në kokë apo shtyllën kurrizore

 

– Paguan biletën e avionit, për pacientin dhe të afërmin që e shoqëron

 

– Paguan 100 euro për cdo dite që zgjat trajtimi jashtë vendit.

 

Porosit tani ONLINE në https://sigal.com.al/…/sigurimi-privat-i…/jete-plus/

 

Specifikat e “Sigurimit anti-Tumor”:

 

– Merr paratë që të nevojiten për kurimin tënd, të gjitha menjëherë nëse diagnostikohesh me tumor malinj.

 

– Shumën për të cilën kërkon të sigurohesh e zgjedh çdo individ, nga 5,000 ddri 50,000 euro

 

– Pagesa vjetore për t’u siguruar fillon nga 50 euro në vit/person;

 

Shikoje çmimin këtu: https://sigal.com.al/sigurimi-anti-tumor/

 

Shkruani tani në:

 

e-mail: [email protected]

 

Whatsapp: 068 60 62 829

 

Specialistët e SIGAL UNIQA janë të gatshëm tju asistojnë në çdo kohë

 

SIGAL UNIQA Group Austria, jetojmë më mirë së bashku!