Lajme

“Shëndeti në Udhëtim”/ Raporti i AMF: SIGAL UNIQA, “shoqëruesi” i shumicës së shqiptarëve në udhëtimet jashtë Shqipërisë

Kur udhëtojmë jashtë Shqipërisë, përveç pasaportës dhe biletës së udhëtimit na kërkohet edhe siguracioni “Shëndeti në Udhëtim”.

Kjo policë sigurimi mbulon:

  • Shpenzimet për emergjenca mjekësore në rast sëmundje apo aksidenti jashtë Shqipërisë
  • Evakuim mjekësor dhe riatdhesim
  • Emergjencat dentare
  • Por edhe anullim Udhëtimi (nëse e kërkoni si mbulim)

Cila është kompania e sigurimit që i besohet masivisht “Shëndeti në Udhëtim”?

Sipas buletinit më të fundit nga Autoriteti i Mbikqyrjes Financiare (AMF), për periudhën Janar-Tetor 2023, kompania më e madhe dhe e besuar edhe tek produkti “Shëndeti në Udhëtim” rezulton SIGAL UNIQA Group Austria.

Me 69% të tregut, kompania më e madhe e sigurimeve në Shqipëri, le pas 7 kompanitë e tjera duke treguar edhe një herë besimin e qytetarëve tek ajo.

SI TË BLEJMË ONLINE SIGURACIONIN “SHËNDET NË UDHËTIM”

Edhe pse është mjaft i nevojshëm, shumë prej nesh mund të kujtohet pak para nisjes së udhëtimit. Për këtë arsye SIGAL UNIQA Group Austria ofron edhe mundësinë e blerjes online.

Mjafton një celular, akses në internet dhe në pak minuta polica e sigurimit mbërrin në e-mailin tuaj.

BLINI ONLINE SIGURACIONIN SHËNDET NË UDHËTIM KËTU

Pa harruar që, pranë ambjenteve të Aeroportit “Nënë Tereza” gjendet edhe një zyrë “SIGAL UNIQA” ku gjithashtu mund të blini policën “Shëndeti në Udhëtim” dhe çdo siguracion tjetër që ju nevojitet.