Kreu » Shendet dhe aksidente » Sigurimi i Shëndetit » Ne Shqiperi dhe Jashte Shqiperise

Ne Shqiperi dhe Jashte Shqiperise

Jete Plus

Sigurimi ‘Jete Plus’ ofrohet vetëm nga SIGAL UNIQA. Përmes këtij sigurimi mbulohen shpenzimet mjekësore në rast diagnostikimi me një sëmundje kritike dhe trajtimi në spitalet më të mira jashtë Shqipërisë.


Zona e mbulimit?

Spitalet & klinikat privatë në:

Të gjithë botën

Informacion për Taksa e Tatime

Më shumëMë pak
Apliko

Mbulimi Standard

Deri në 20,000 Euro mbulim ku përfshihen:


 • Kujdes parandalues
 • Diagnostikim
 • Trajtim mjekësor
 • Kujdes për shikimin
 • Kujdesi për dhëmbët
 • Rehabilitim me fizioterapi
 • Mjekimi me ilaçe
 • COVID-19
 • Sigurim në udhëtim
 • Sigurim jete nga aksidentet
 • Sigurim për të gjithë familjen: 1.6 Euro në ditë
Kushtet e përgjithshme

Informacion për Taksa e Tatime

Më shumëMë pak
Apliko

Mbulimi i Argjendtë

Deri në 150,000 Euro mbulim ku përfshihen:


 • Kujdes parandalues
 • Diagnostikim
 • Trajtim mjekësor
 • Kujdes për shikimin
 • Rehabilitim me fizioterapi
 • Mjekimi me ilaçe
 • COVID-19
 • Sigurim në udhëtim
 • Sigurim jete nga aksidentet
 • Telemjekësi falas

  Sigurim për punonjësit: 1.5 Euro në ditë

  Sigurim për familjen: 2 Euro në ditë/person
Kushtet e përgjithshme

Informacion për Taksa e Tatime

Më shumëMë pak
Apliko

Mbulimi i Artë

Deri ne 500,000 Euro mbulim ku perfshihen:


 • Kujdes parandalues
 • Diagnostikim
 • Trajtim mjekësor
 • Kujdes për shikimin
 • Kujdes për dhëmbët
 • Rehabilitim me fizioterapi
 • Trajtimi për shëndetin mendor
 • Trajtim për sëmundjet e rënda (psh. Tumoret Malinje)
 • Mjekimi me ilaçe
 • COVID-19
 • Sigurim në udhëtim
 • Sigurim jete nga aksidentet
 • Telemjekësi falas

  Sigurim për punonjësit: 3 Euro në ditë

  Sigurim për familjen: 4 Euro në ditë/person
Kushtet e përgjithshme

Informacion për Taksa e Tatime

Më shumëMë pak
Apliko

Keni Pyetje ?

Shërbimi për klientët

+355 4 22 33 308
E hënë – E diel 24h
> [email protected]

  Kërkesë për ofertë

  Ne do të kthehemi tek ju sa më shpejt të jetë e mundur.

  Ju lutemi plotësoni fushat e mëposhtme:

  Keni Pyetje ?

  Shërbimi për klientët

  +355 4 22 33 308
  E hënë – E diel 24h
  > [email protected]

   Kërkesë për ofertë

   Ne do të kthehemi tek ju sa më shpejt të jetë e mundur.

   Ju lutemi plotësoni fushat e mëposhtme: