Anulim Udhëtimi

Nëse po planifikoni një udhëtim për turizëm, punë apo studime jashtë Shqipërisë, mos harroni të siguroheni për çdo të papritur shëndetësore me të cilën mund të përballeni.

Sigurohuni për emergjencat shëndetësore gjatë udhëtimit tuaj.

Përvojë e plotë sigurie

SIGAL UNIQA, është e vetmja që mundëson edhe anullimin e udhëtimit mes mbulimeve të kësaj police sigurimi dhe në situata specifike ju të merrni pas paratë e shpenzuara për biletën apo paketën e udhëtimit.

Për këtë qëllim, kompania më e madhe e sigurimeve, SIGAL UNIQA ofron Sigurimin “Shëndeti në Udhëtim”, i cili mbulon:

 • Shpenzimet për emergjencat mjekësore në rast sëmundje apo aksidenti jashtë Shqipërisë
 • Shpenzimet e riatdhesimit
 • Emergjencat dentare
 • Vonesë bagazhesh

Pyetjet më të shpeshta

Çfarë ndodh nëse kërkoj ndihmë apo këshilla?

 • Nëse kërkoni ndihmë apo këshilla na kontaktoni from 8 am to 4.30 pm
 • E-mail: [email protected]
 • Në rast urgjence mos hezitoni të telefononi në 04 2 233 308

A duhet të kërkoj miratim për çdo shërbim mjekësor që marr?

Është kërkesë e kontratës që ju të kërkoni autorizim paraprak për këto shërbime:

 • Shtrim në spital
 • Kirurgji ditore
 • Evakuim mjekësor me ambulancë ajrore

Ku ndryshojnë sëmundjet kronike nga sëmundjet paraekzistuese?

Një sëmundje kronike ështa ajo diagnozë për të cilën nuk njihet trajtim shërues, si për shembull :Azma apo Diabeti.

Një sëmundje paraekzisutese është ajo sëmundje e cila ka shfaqur simptoma për herë të parë përpara se mbulimi në sigurim të fillonte, apo ajo diagnozë që është pasojë e drejtpërdrejtë e një diagnoze tjetër të njohur dhe diagnostikuar.

Dokumente (2)

Shihni të gjitha detajet në dokumentat tona të informacionit për produktin e sigurimit:

Kushtet e përgjithshme

Informacion për taksa e tatime

Produkte sigurimi të ngjashme

udhetim

Shëndet në Udhëtim Jashtë Shqipërisë

SIGAL UNIQA sjell sigurimin për shtetasit shqiptarë që udhëtojnë jashtë Shqipërisë, pavarësisht kohës së qëndrimit. Mbulon shpenzimet për emergjenca mjekësore, për aksidente ose sëmundje akute që mund tju ndodhin gjatë qëndrimit në një shtet të huaj.

studentet jashte

Student (Jashtë Shqipërisë)

Sigurimi nga SIGAL UNIQA për të gjithë personat që shkojnë jashtë Shqipërisë për studime, specializime, master, doktoraturë etj. Çmimi (primi) dhe mbulimet e këtij sigurimi janë në varësi të shtetit ku ju do të shkoni.

Dëshironi të dini më shumë për produktet tona?
Na kontaktoni.

Ekipi ynë i specialistëve do t'ju ndihmojë të:

 • Mësoni për paketat dhe përfitimet e produkteve tona
 • Merrni një ofertë individuale
 • Planifikoni një takim personal
 • Zgjidhni shërbimin e duhur për ju

Na Telefononi falas në 0800 31 31

  Emri *

  Emaili *

  Nr. Cel *

  Të dhënat tuaja personale do të përdoren vetëm për qëllimin e ofrimit të informacionit shtesë rreth produkteve të SIGAL UNIQA