Kreu » Rreth Nesh » Shqiperia Live

Shqipëria Live

Për ti sjellë edhe më pranë Shqipërisë bashkëkombasit tanë anembanë globit, SIGAL UNIQA realizoi platformën unike “SHQIPERIA LIVE” e cila ju jep mundësinë të ndiqni 24 orë të gjitha qytetet e vendit dhe të merren informacione mbi sigurimet dhe jo vetëm…