UNIQA Insurance Group

Që prej marsit 2007, SIGAL UNIQA është pjesë e “UNIQA Insurance Group”, një prej emrave më të njohur të sigurimeve dhe financave në Austri dhe Evropë, e shtrirë në 17 shtete të ndryshme.

Një prej kompanive më të mëdha të sigurimeve në Europën Qendrore dhe Lindore.Që nga viti 1811, njerëzit na kanë besuar dhe janë siguruar tek ne.

Duke u kujdesur për më shumë se 16 milionë njerëz në 18 vende, ne e shohim si misionin tonë për të përmirësuar jetën e klientëve tanë dhe familjeve të tyre si shoqërues të besueshëm dhe si trajnerë frymëzues me oferta dhe shërbime inovative që janë të rëndësishme çdo ditë, ndërsa në të njëjtën kohë duke përdorur forcën tonë të kombinuar në të njëjtën mënyrë për të mbështetur zhvillimin e qëndrueshëm dhe të përgjegjshëm të kompanisë dhe mjedisit tonë.

Grupi UNIQA është një nga kompanitë kryesore të sigurimeve në tregjet e tij kryesore të Austrisë dhe Evropës Qendrore dhe Lindore (EQL). Rreth 21,200 punonjës dhe partnerë ekskluzivë të shitjeve u shërbejnë më shumë se 16 milionë klientëve në 17 vende. UNIQA është grupi i dytë më i madh i sigurimeve në Austri me një pjesë tregu prej rreth 21 për qind. Në rajonin e rritjes së EQL-së, UNIQA është e pranishme në 15 tregje: Shqipëri, Bosnjë dhe Hercegovinë, Bullgari, Kroaci, Çeki, Hungari, Kosovë, Mal të Zi, Maqedoninë e Veriut, Poloni, Rumani, Rusi, Serbi, Sllovaki dhe Ukrainë. Përveç kësaj, kompanitë e sigurimeve në Zvicër dhe Lihtenshtajn janë gjithashtu pjesë e Grupit UNIQA.

Që prej 23 mars 2007 SIGAL është pjesë e një prej grupeve më të mëdha financiare në Austri, UNIQA Insurance Group i cili është aksioneri më i madh me rreth 87% të aksioneve.

200 Vjet
Eksperience

16 Milion Klientë

17 Shtete

21.000 Punonjës dhe partnerë ekskluzivë

Dëshironi të dini më shumë për produktet tona?
Na kontaktoni.

Ekipi ynë i specialistëve do t'ju ndihmojë të:

 • Mësoni për paketat dhe përfitimet e produkteve tona
 • Merrni një ofertë individuale
 • Planifikoni një takim personal
 • Zgjidhni shërbimin e duhur për ju

Na Telefononi falas në 0800 31 31

  Emri *

  Emaili *

  Nr. Cel *

  Të dhënat tuaja personale do të përdoren vetëm për qëllimin e ofrimit të informacionit shtesë rreth produkteve të SIGAL UNIQA