Lajme

e77692be-18e2-4877-934d-d80b75cf3ed4

“Prespektivë e qëndrueshme”/ Standard & Poor’s konfirmon vlerësimin me “A” për UNIQA-n

Agjencia ndërkombëtare e vlerësimit, me seli në New York, Standard & Poor's (S&P) i jep UNIQA INSURANCE Group, pjesë e

e77692be-18e2-4877-934d-d80b75cf3ed4

“Prespektivë e qëndrueshme”/ Standard & Poor’s konfirmon vlerësimin me “A” për UNIQA-n

Agjencia ndërkombëtare e vlerësimit, me seli në New York, Standard & Poor's (S&P) i jep UNIQA INSURANCE Group, pjesë e

Dokumente (1)

Shihni të gjitha detajet në dokumentat tona të informacionit:

Dëshironi të dini më shumë për produktet tona?
Na kontaktoni.

Ekipi ynë i specialistëve do t'ju ndihmojë të:

 • Mësoni për paketat dhe përfitimet e produkteve tona
 • Merrni një ofertë individuale
 • Planifikoni një takim personal
 • Zgjidhni shërbimin e duhur për ju

Na Telefononi falas në 0800 31 31

  Emri *

  Emaili *

  Nr. Cel *

  Të dhënat tuaja personale do të përdoren vetëm për qëllimin e ofrimit të informacionit shtesë rreth produkteve të SIGAL UNIQA