Kreu » Rreth Nesh » Aplikacioni

Aplikacioni

SIGAL UNIQA i kushton rëndësi të veçantë zhvillimit të teknologjisë. Ishim të parët me aplikacionin online nga ku mund të merren të gjitha informacionet mbi sigurimet, mund të blihen online siguracionet vetëm me një klikim si dhe mund të hapni dosjen tuaj të dëmshpërblimit.

Play store
APPLE-go-300x101