Lajme, Lajme Top

Rreth 70% të tregut/ SIGAL UNIQA, preferenca numër 1 për çdo udhëtim jashtë Shqipërisë

Me rreth 70% të tregut, SIGAL UNIQA mbetet kompania më e preferuar e shqiptarëve për ti besuar siguracionin “Shëndeti në Udhëtim”.

Sipas raportit më të fundit nga AMF mbi ecurinë e tregut të sigurimeve në Shqipëri për periudhën janar-nëntor 2023, SIGAL UNIQA edhe në këtë produkt sigurimi qëndron në krye të tregut ku operojnë 8 kompani.

 

Çfarë mbulon “Shëndeti në Udhëtim” nga SIGAL UNIQA?

  • Shpenzimet për emergjenca mjekësore në rast sëmundje apo aksidenti jashtë Shqipërisë
  • Evakuim mjekësor dhe riatdhesim
  • Emergjencat dentare
  • Por edhe anullim Udhëtimi (nëse e kërkoni si mbulim)

Edhe pse është mjaft i nevojshëm, shumë prej nesh mund të kujtohet pak para nisjes së udhëtimit.

Për këtë arsye SIGAL UNIQA Group Austria ofron edhe mundësinë e blerjes online.

Mjafton një celular, akses në internet dhe në pak minuta polica e sigurimit mbërrin në e-mail-in tuaj.

BLINI ONLINE SIGURACIONIN “SHËNDETI NË UDHËTIM” KËTU

  • E sigurt!
  • E shpejtë!
  • 24 orë të ditës, 7 ditë të javës