Lajme

Post-Termet 26 Nentor

Koha e leximit: < 1 minutë

SIGAL UNIQA Group AUSTRIA në Shqipëri, pjesë e Grupit të Sigurimeve UNIQA, një prej grupeve financiare në Evropë, është duke përjetuar dhe ndjekur nga afër çdo sekondë për t’iu gjendur sa më pranë të gjithë klientëve të saj të siguruar, në gatishmëri totale 24/7, në terren dhe në përmbushje të plotë të të gjitha detyrimeve kontraktuale.

Kompanitë e Grupit, përkatësisht SIGAL UNIQA Group AUSTRIA në KOSOVË dhe UNIQA MAQEDONIA e VERIUT, janë duke ndjekur me shqetësim të madh çdo zhvillim hap pas hapi dhe shprehin solidaritetin e tyre, duke kontribuar në ndihmë dhe mbështetje financiare për familjet e viktimave të prekura nga tërmeti me 60,000 Euro.

Lutjet dhe ngushëllimet tona janë me të gjithë ju!

Presidenti i Grupit SIGAL UNIQA Group AUSTRIA, Z. Avni Ponari.

Arkivat

SIGAL UNIQA ju ofron paketa të ndryshme sigurimi për ...

Individe

Dëshironi të siguroni shëndetin, makinen apo pronën tuaj. Tani ju mund te blini siguracionin tuaj online.

Lexo më shumë

pr_interpr_s213_t1067_i1632

Biznes Micro / SME

Të kesh një biznes të vogël apo të mesëm ka sfidat e veta ndaj në SIGAL UNIQA kemi ndërtuar paketa sigurimi për ju.

Lexo më shumë

despre-cariere-small_s44_t494_i491_s213_t1065_i1618

Korporate

Cdo biznes i cili ka xhiro vjetore mbi 250 milione lek te reja konsiderohet biznes V.I.P ose Biznes Korporate.

Lexo më shumë