Lajme

Nuk e keni vendosur dhuratën për “Shën Valentin”? SIGAL UNIQA ka një ofertë për ju

“Bli një sigurim vullnetar në SIGAL UNIQA, përfito një Check Up FALAS”.

Kjo është oferta e kompanisë më të madhe të sigurimeve këtë shkurt, muaj i cili përkon edhe me 25-vjetorin e themelimit të saj.

Dhe në këtë përvjetor, SIGAL UNIQA dëshiron ti theksojë klientëve të saj se, “Shëndeti i tyre vjen i pari”.

Ndaj, çdo klient që blen pranë SIGAL UNIQA një sigurim vullnetar (Sigurim Prone ose Sigurim KASKO) përfiton FALAS një kartë Check up-i mjekësor.

Ky Check UP mundëson këto analiza dhe ekzaminime:

Gjak komplet, Urinë komplet, Glicemi esëll, Kolesterol, Sgpt, Sgot, Azotemi, Kreatinemi, 1 echo me zgjedhje, EKG zemre, Vizitë mjekësore, Interpretim analizash.

Dhe kur jemi në prag të festës së Shën Valentinit, prezantuesja televizive Fjoralba Ponari ka një mesazh për të gjithë ju që ende nuk e keni vendosur se çfarë dhurate do ti bëni më të dashurve tuaj.

E morët vesh? Me rastin e 25-vjetorit të themelimit SIGAL UNIQA Group Austria vjen me një ofertë që nuk duhet humbur. Ndaj jam duke shkuar atje, që të jem edhe unë një prej përfituesve.

Çdokush që vjen pranë kompanisë më të madhe të sigurimeve dhe blen një policë sigurimi vullnetar, të Pronë apo të makinës KASKO) përfiton mundësinë e kryerjes së një Check UP-i falas në një prej dy klinikave më të mira në Tiranë.

Të parandalosh një sëmundje është më mirë sesa ta kurosh atë…

EDHE 100 SIGAL UNIQA. Jetojmë më mirë së bashku”, thotë bukuroshja e ekranit në mesazhin e saj.

Klinikat ku mund të bëhet Check up-i janë ndër më të njohurat në Tiranë, ndërsa mundësia për kryerjen e tij vlen vetëm brenda muajit Shkurt.

POROSITE ONLINE

SIGAL UNIQA, në vitin 2007, ishte kompania e parë e sigurimeve në Shqipëri që ofroi Sigurimin Privat të Shëndetit. Në këtë vit, ende asnjë spital privat nuk operonte në vendin tonë. Vitet kanë kaluar dhe sot, kompania është lidere e tregut të sigurimeve duke sjellë vazhdimisht për klientët e saj produkte dhe shërbime novatore, në koherencë me zhvillimet e kohës.

Për çdo pyetje shkruani në:

e-mail: [email protected]

Whatsapp: 068 60 62 829