Lajme

NJOFTIM PËR KLIENTËT E FONDIT TË PENSIONEVE SIGAL LIFE UNIQA GROUP AUSTRIA!

Koha e leximit: 2 minuta

SIGAL UNIQA Group AUSTRIA ka kënaqësinë të njoftojë të gjithë klientët e Fondit të Pensioneve “SIGAL” mbi transferimin në godinën e re me adresë:

Rr. “Donika Kastrioti”, pas Kullave Binjake, ndërmjet Ambasadës së Kosovës dhe asaj Zvicerane (Pallati i Ri Teknoprojekt), Tiranë
Tel: 00355 (0) 44 511 666

Pranë këtyre zyrave klientët e SIGAL UNIQA mund të kryejnë gjithashtu SHËRBIMET PËR TË GJITHA PRODUKTET E SIGURIMIT dhe TRAJTIMIT TË DËMEVE MOTORRIKE.

 

 

Ju mirëpresim!
NËSE KËRKONI TË SIGUROHENI KA VETËM 1 EMËR!
SIGAL UNIQA Group AUSTRIA

Arkivat

SIGAL UNIQA ju ofron paketa të ndryshme sigurimi për ...

Individe

Dëshironi të siguroni shëndetin, makinen apo pronën tuaj. Tani ju mund te blini siguracionin tuaj online.

Lexo më shumë

pr_interpr_s213_t1067_i1632

Biznes Micro / SME

Të kesh një biznes të vogël apo të mesëm ka sfidat e veta ndaj në SIGAL UNIQA kemi ndërtuar paketa sigurimi për ju.

Lexo më shumë

despre-cariere-small_s44_t494_i491_s213_t1065_i1618

Korporate

Cdo biznes i cili ka xhiro vjetore mbi 250 milione lek te reja konsiderohet biznes V.I.P ose Biznes Korporate.

Lexo më shumë