Lajme

Njoftim nga SIGAL UNIQA

Koha e leximit: 2 minuta

Të dashur klientë,

Ne që të gjithë mund të ndihmojmë për reduktimin e përhapjes së koronavirusit. Të mbrojmë shëndetin, familjen dhe të dashurit tuaj është prioriteti ynë.

SIGAL UNIQA Group AUSTRIA do të vijojë këshillimin dhe ofrimin e të gjitha shërbimeve për klientët e saj dhe për publikun e gjerë. Për çdo informacion, këshillë, asistencë dhe shërbim mund të na kontaktoni si më poshtë:

1. Tel: +355 4 22 33 308
2. Cel: +355 69 20 86 715
3. Nr. Jeshil: 08003131
4. Whatsapp: +355 68 60 62 829

Pas telefonatës apo sms tuaj, për çdo blerje një korrier yni do t’jua sjellë policën në adresën e dhënë nga ju.

Ju mund të blini online:
1. Sigurimin e makinës
2. Sigurimin e shendetit
3. Sigurimin e shtëpisë

https://sales.sigal.com.al/onlineinsurancepolicy/

Kërkojmë mirëkuptimin tuaj nëse mund të ketë një kohë më të gjatë pritjeje kur të kontaktoni shërbimin tonë ndaj klientëve si më sipër.

Bëni kujdes dhe qëndroni të sigurt!

#sigal #sigaluniqa #staysafe

Arkivat

SIGAL UNIQA ju ofron paketa të ndryshme sigurimi për ...

Individe

Dëshironi të siguroni shëndetin, makinen apo pronën tuaj. Tani ju mund te blini siguracionin tuaj online.

Lexo më shumë

pr_interpr_s213_t1067_i1632

Biznes Micro / SME

Të kesh një biznes të vogël apo të mesëm ka sfidat e veta ndaj në SIGAL UNIQA kemi ndërtuar paketa sigurimi për ju.

Lexo më shumë

despre-cariere-small_s44_t494_i491_s213_t1065_i1618

Korporate

Cdo biznes i cili ka xhiro vjetore mbi 250 milione lek te reja konsiderohet biznes V.I.P ose Biznes Korporate.

Lexo më shumë