Lajme

NJOFTIM I RËNDËSISHËM I SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA!

Koha e leximit: 2 minuta

HAPJA E DEGËS SË RE NR. 3, NË TIRANË

Rrjetit të 900 zyrave të SIGAL UNIQA Group AUSTRIA i shtohet një Zyrë e RE – Dega Nr. 3, në Tiranë. Hapja e kësaj Dege të Re Nr. 3 vjen në përputhje me objektivat e strategjisë së zgjerimit të Kompanive të Grupit SIGAL UNIQA me adresë:

Kompleksi Delijorgji Bulevardi “Gjergj Fishta”, pranë Urës së Re, Tiranë
Tel: 00355 (0) 44 33 01 71

Pranë këtyre zyrave klientët e SIGAL UNIQA mund të kryejnë të gjitha SHËRBIMET PËR TË GJITHA PRODUKTET E SIGURIMIT dhe ANËTARËSIMIN NË FONDIN E PENSIONEVE PRIVATE të SIGAL UNIQA.

Ju mirëpresim!

NËSE KËRKONI TË SIGUROHENI KA VETËM 1 EMËR!
SIGAL UNIQA Group AUSTRIA

Arkivat

SIGAL UNIQA ju ofron paketa të ndryshme sigurimi për ...

Individe

Dëshironi të siguroni shëndetin, makinen apo pronën tuaj. Tani ju mund te blini siguracionin tuaj online.

Lexo më shumë

pr_interpr_s213_t1067_i1632

Biznes Micro / SME

Të kesh një biznes të vogël apo të mesëm ka sfidat e veta ndaj në SIGAL UNIQA kemi ndërtuar paketa sigurimi për ju.

Lexo më shumë

despre-cariere-small_s44_t494_i491_s213_t1065_i1618

Korporate

Cdo biznes i cili ka xhiro vjetore mbi 250 milione lek te reja konsiderohet biznes V.I.P ose Biznes Korporate.

Lexo më shumë