Lajme

Një dhuratë ndryshe për këtë 7-8 Mars

Festat janë momenti i duhur kur ne mund t’u tregojmë të dashurve tanë mirënjohjen, dashurinë dhe kujdesin që ndjejmë për ta.

7 dhe 8 Marsi janë një ndër festat më të veçanta të kalendarit tonë pasi i dedikohen dy prej figurave më të rëndësishme në jetën tonë, mësuesit dhe nënës!

“Karta e Kujdesit Shëndetësor” nga SIGAL UNIQA është dhurata ideale për këtë ditë dhe që zgjat plot një vit.

Falë saj, përveç i mundësoni atyre një mori shërbimesh në spitalet dhe klinikat më të mira në vend, i motivoni edhe që të kujdesen për veten.

Çfarë përfitimesh ofron “Karta e Kujdesit Shëndetësor”?

  • 1 check up mjekësor kur përfshihen analiza gjaku, echo, kontroll për zemrën, kontroll për sytë dhe kontroll për dhëmbët
  • Zbritje në spitale private gjatë gjithë vitit për analiza, echo, skaner etj
  • Zbritje për ndjekjen e shtatzanisë privatisht
  • Konsulta me mjekë 24/7
  • Sigurim për sëmundjet malinje

Paketa kushton 10,000 Lekë në vit dhe fëmijët e mitur të individit që sigurohet ipërfitojnë mbulimet e mësipërme FALAS!

Kjo është dhurata e duhur për mësuesit dhe nënat tuaj, pasi asgjë nuk vlen më shumë se shëndeti i tyre.

SIGAL UNIQA Group Austria, jetojmë më mirë së bashku

Web: www.sigal.com.al

E-mail: [email protected]

Whatsapp: 068 60 62 829