Lajme

Një dhjetor plot magji dhe siguri/ “Paketa festive” nga SIGAL UNIQA, dhurata e duhur këtë fundvit

Dhjetori, muaji i Festave dhe i Dhuratave, trokiti edhe në SIGAL UNIQA.

Kompania më e madhe e sigurimeve bën bashkë në një “paketë festive” 3 siguracione dhe shërbime që i nevojiten kujtdo dhe që janë dhurata më e bukur në këtë fundvit.

Falë “Paketës Festive”, ju tashmë keni mundësinë të merrni shërbimet më të mira mjekësore në klinikat dhe spitalet më të mira në vend; të keni apartamentin tuaj të siguruar në rast ngjarjesh të papritura dhe të udhëtoni në Shqipëri dhe Evropë me automjetin tuaj, duke ditur që do të keni gjithmonë me vete një grup që kujdeset për ju në çdo moment.

Çfarë mundëson “Paketa Festive” SIGAL UNIQA?

 

KARTA FAMILJARE  E KUJDESIT SHËNDETËSOR

– Check up (10 analiza) pa limit moshe

– Zbritje deri në 50% për analiza edhe echo të mëtejshme gjatë gjithë vitit 2024, në spitalet dhe klinikat private më të mira në vend, pjesë e rrjetit ekskluziv të SIGAL UNIQA.

 

SIGURIMI I APARTAMENTIT

Falë këtij sigurimi, SIGAL UNIQA ju mbulon dëmet në apartamentit tuaj në një vlerë deri në 5,000,000 Lekë (të rinj), të shkaktuara nga:

 

-Zjarri

-Rrufeja

-Eksplozioni

-Përplasjes ose rënies së një avioni, pjesëve ose ngarkesës së tij

-Tërmeti

 

SHËRBIMI I ASISTENCËS RRUGORE “SIGAL UNIQA AutoSOS”

 

MBULIMET

-Qendër Kontakti, 24 orë të ditës në 7 ditë të javës

-Riparim në vend i automjetit

-Shërbim Karroatreci

-Zëvendësim i automjetit në rast aksidenti

-Parkim

-Akomodimi në hotel

-Riatdhesim me tren ose avion ose shoqërim drejt destinacionit

-Shërbim Taxi

 

Asistenca Rrugore është e vlefshme në Shqipëri, rajon dhe Evropë.

Të gjitha këto, Sigurimi i Shëndetit, Apartamentit dhe Asistenca Rrugore “AutoSOS” vijnë përmes kësaj pakete me një çmim festiv, i vlefshëm për muajin dhjetor, vetëm 18,000 Lekë, me mbulim 1-vjeçar.

 

Si mund ta blejmë?

Shumë e thjeshtë! Në çdo zyrë SIGAL UNIQA në qytetin tuaj ose mund ta porosisni Online në www.sigal.com.al

Ne jemi të vetëdijshëm se nuk ka dhuratë më të bukur dhe më të vlefshme sesa të qënurit “i sigurt”, ndaj ju sygjerojmë këtë paketë si të duhurën për ju, familjen dhe miqtë tuaj.

 

SIGAL UNIQA Group Austria, Festojmë më mirë së bashku

Web: www.sigal.com.al

E-mail: [email protected]

Whatsapp: 068 60 62 829