Lajme

Marin Mema vleresohet nga SIGAL UNIQA Group AUSTRIA

Koha e leximit: < 1 minutë

Avni PONARI, Drejtor i Përgjithshëm i SIGAL UNIQA Group AUSTRIA në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut, vlerëson me mirënjohje Z. Marin Mema për kontributin, punën dhe hulumtimet e tij të jashtëzakonshme e të paçmuara si gazetar investigativ dhe hulumtues i pavarur, rezultat i disa sondazheve publike të kryera, duke e çmuar Z. Mema për profesionalizmin, integritetin, guximin dhe pasionin e tij. I urojmë Z. Mema suksese të mëtejshme!

Arkivat

SIGAL UNIQA ju ofron paketa të ndryshme sigurimi për ...

Individe

Dëshironi të siguroni shëndetin, makinen apo pronën tuaj. Tani ju mund te blini siguracionin tuaj online.

Lexo më shumë

pr_interpr_s213_t1067_i1632

Biznes Micro / SME

Të kesh një biznes të vogël apo të mesëm ka sfidat e veta ndaj në SIGAL UNIQA kemi ndërtuar paketa sigurimi për ju.

Lexo më shumë

despre-cariere-small_s44_t494_i491_s213_t1065_i1618

Korporate

Cdo biznes i cili ka xhiro vjetore mbi 250 milione lek te reja konsiderohet biznes V.I.P ose Biznes Korporate.

Lexo më shumë