Blog, Lajme

“Kosmos Tirana Music Festival”/ SIGAL UNIQA, një nga mbështetësit e tre netëve muzikore në Tiranë

“Jeta pa muzikën do të ishte një gabim’’, ka thënë filozofi i madh Niçe. Dhe ka pasur të drejtë!

Tre koncerte dhe 9 artistë nga e gjithë Europa sollën në Tiranë 3 ditë festë miqësie dhe muzike të mirë në edicionin e dytë të “Kosmos Tirana Music Festival”, nën drejtimin e Drejtorit Artistik Jonian Ilias Kadesha.

Një event që gjallëron jetën kulturore në Tiranë dhe në një ngjarje të tillë nuk mund të mungonte kompania më madhe e sigurimeve, SIGAL UNIQA Group Austria.

Kompania shqiptaro-austriake ishte një nga mbështetësit e këtij festivali duke dashur të japë mesazhin se arti dhe kultura janë ushqimi më i mirë për shpirtin dhe mendjen e qytetarëve.

Pa harruar me qindra aktivitete kulturore të sponsorizuara nga kjo kompani.

Aq të rëndësishme janë arti dhe kultura për SIGAL UNIQA sa në vitin 2013, nën idenë e themeluesit dhe drejtuesit të saj, z. Avni Ponari, do të ngrinte Orkestrën e saj të Harqeve, e cila ka dhënë me qindra koncerte në thuajse të gjitha qytetet e Shqipërisë, Vlorë, Elbasan, Durrës, Pogradec, Butrint, Shkodër, Lezhë, Valbonë etj. Ndërsa nuk ka munguar as në aktivitete në Kosovë, rajon dhe jashtë vendit.

Me mbi 1,2 milionë klientë Grupi “SIGAL UNIQA” operon me sukses në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut përmes 8 kompanive të saj, nga të cilat 6 janë kompani të sigurimit të jetës dhe jo-jetës; 1 shoqëri risigurimi (e vetmja në rajon) dhe 1 fond pensioni privat.

Një grup rajonal sigurimesh, që ka treguar se pavarësisht viteve që kalojnë puna dhe idetë e themeluesve të saj mbeten edhe sot, pas 25 vitesh, inovative dhe të suksesshme.