Blog

INOVACIONI I PRODUKTEVE NË SIGURIME ME SIGAL UNIQA / Produkte të reja për realitetet e reja të jetës së përditshme

Inovacioni është motori lëvizës për risitë në biznes.

Produkte të reja për realitetet e reja të jetës së përditshme

Përparimet mjekësore, teknologjitë e reja dhe tendencat në shoqëritë tona po ndryshojnë realitetet tona të përditshme. Për siguruesit, kjo paraqet një sfidë dhe një mundësi, pasi vetëm ata që kanë zgjidhjet e duhura në portofolet e tyre do të mbeten konkurrues dhe fitimprurës.

Bashkëkrijimi – nga ideja tek lançimi i produktit

Inovacioni është i integruar në sistemin tonë – kur zhvillojmë produkte, ne i shqyrtojmë gjërat me ju nga perspektiva e klientëve tanë.

  • Si jetojnë ata?
  • Cilat rreziqe janë shqetësuese për grupin e synuar?
  • Cilat kanale përdorin për marrjen e informacionit të tyre?
  • Cili profil produkti është më i përshtatshëm për ta?

Përgjigjet e këtyre pyetjeve i gjejmë së bashku me klientët tanë dhe me shkathtësi.

Konceptimi i produkteve 

Nivelet e rrezikut dhe kërkesat e klientëve janë subjekt ndryshimi. Kjo është arsyeja pse ne po zhvillojmë vazhdimisht produkte të reja. Qëllimi ynë është të krijojmë siguri afatgjatë. Pra, ne vendosim gjithmonë në pikëpyetje status quo-në. Ne identifikojmë ndryshimet në nevojat e klientëve tanë, përgjigjemi menjëherë dhe gjejmë zgjidhje të reja për të përballuar rreziqet e reja.

Produktet novatore mbi mbulimin e sëmundjeve kritike

Tregu për produktet e sëmundjeve kritike po rritet në mbarë botën. Dhe arsyeja? Progresi mjekësor do të thotë që kërkesat e klientëve po ndryshojnë me shpejtësi. Në ditët e sotme, gjithnjë e më shumë njerëz po i mbijetojnë edhe sëmundjeve më të rënda – si kanceri, infarktet dhe goditjet në tru. Kërkesa nuk ka qenë kurrë më e lartë për zgjidhje sigurimesh për të mbuluar situatat e jetës të këtij lloji, duke mbrojtur nga humbja e të ardhurave dhe kostot e larta të kujdesit shëndetësor. SIGAL UNIQA ka përvojën, ekspertizën dhe të dhënat për të zhvilluar dhe menaxhuar produktet e sëmundjeve kritike në të gjithë zinxhirin e vlerës në shkallë globale.

Inovacionet më të fundit të sjella në treg nga SIGAL UNIQA

Sigurimi “Jetë Plus”

TRAJTOHUNI JASHTË VENDIT PËR SËMUNDJET E RËNDA ME SIGURIMIN JETË PLUS

➡️Aplikoni Online?:

https://sigal.com.al/shendet-dhe-aksidente/sigurimi-privat-i-shendetit/jete-plus/

Teleshëndet

SIGAL UNIQA jua sjell mjekun tek celulari juaj!

?Për të mësuar më shumë se cilat janë shërbimet që ofron Teleshëndet

?Shkarkoni aplikacionin, regjistrohuni vetëm në pak sekonda dhe provojeni falas për 24 orë

https://sigal.com.al/teleshendet/