Lajme

FITUESIT E EKSPOZITËS

Shpallen fituesit e ekspozitës “UNIQ’Art”

Caush Vathi me “Peisazh” me votat e vizitorëve dhe Shpresa Milaqi me “Vazo me lule” me votat e ndjekësve në rrjetet sociale ishin fituesit e EKSPOZITES UNIQ’Art. Ekspozita qendroi e hapur per 1 muaj ne ambjentet e SIGAL Uniqa Group Austria, në Drejtorinë e Përgjithshme, dhe u vizitua nga artëdashës, klientë & bashkëpunëtorë të ndryshëm. Çmimet u dorëzuan nga Drejtori i Përgjithshëm, Z.Avni Ponari, i cili prej vitesh vazhdon të përkrahë artin, kulturën dhe sportin në Shqipëri dhe më gjerë.