Blog Top

Cili siguracion e mbron makinën edhe nga fatkeqësitë natyrore?

Pamjet që mbërrijnë nga Italia janë të frikshme: Banesa, biznese dhe automjete nën ujë. Me dëmet financiare që kapin shifra prej disa miliarda eurosh.

Kur sheh me kaq shumë makina nën ujë, pyetja që bëjmë të gjithë është: “Cili siguracion e mbron makinën edhe nga fatkeqësitë natyrore?”.

Përgjigja është e thjeshtë: Siguracioni KASKO, si i vetmi siguracion automjeti që mbulon gabimet tuaja, gabimet e të tjerëve por dhe gabimet e natyrës!

Çfarë mbulon konkretisht Siguracioni KASKO?

  • Dëmtime Aksidentale
  • Thyerja e xhamave
  • Zjarr, Rrufe, Eksplozion
  • Katastrofat Natyrore
  • Vjedhja
  • Vjedhja e pjesshme
  • Dëmtim ne parkim nga mjet tjetër
  • Dëmtimi nga akte keqdashëse

Pse Siguracioni KASKO duhet t’ja besoni kompanisë më të madhe të sigurimeve, SIGAL UNIQA Group Austria?

Më poshtë po ju sjellim një rast konkret nga Shkodra, zonë që thuajse çdo vit preket nga përmbytjet.

Makina luksoze, tip BMW, në pronësi të një qytetari të njohur në qytetin veri-perëndimor, u shkatërruar plotësisht si pasojë e reshjeve të dendura të fundvitit të shkuar të cilat përmbytën edhe garazhdin e banesës.

Automjeti u dëmtua plotësisht por falë siguracionit KASKO në SIGAL UNIQA, pronari i tij, në një kohë rekord, u dëmshpërblye nga kompania e sigurimit në një vlerë mbi 30 mijë euro.

Kjo shumë i mundësoi qytetarit të mos shqetësohet për humbjen e pësuar por shumë shpejt ta zëvendësojë atë me një automjet të ri.

Llogarit dhe porosit online Siguracionin KASKOhttps://sigal.com.al/merr-cmim

Ju duhet më shumë informacion? Shkruani në:

E-mail: [email protected]

Whatsapp: 068 60 62 829