Lajme

Bie nga kati i 6-të i hotelit në Durrës, vdes 55-vjeçarja polake/ Sigurimi i Përgjegjësisë, kusht për bizneset

Bie nga kati i 6-të i hotelit në Durrës, vdes 55-vjeçarja polake/ Sigurimi i Përgjegjësisë, kusht për bizneset

Një shtetase polake, 55-vjeçe, ka ndërruar jetë pasi ka rënë aksidentalisht nga kati i gjashtë i hotelit ku po qëndronte.

Ajo ishte duke pushuar në një hotel në “Lagjjen Nr.13” të qytetit bregdetar, ndërsa ngjarja e rëndë ka ndodhur orët e para të mëngjesit të sotëm.

 

PSE TË GJITHA HOTELET DUHET TË JENË TË SIGURUARA

Shqipëria po shndërrohet në një atraksion turistik për të gjithë Europën dhe jo vetëm.

Shumë turistë të huaj kanë nisur të vizitojë vendin tonë, pa harruar turistët vendas dhe ata nga Kosova, Maqedonia e Veriut apo vende të tjera të rajonit.

Për të zhvilluar këtë sektor dhe për të tërhequr sa më shumë turistë duhet të marrim përsipër shumë përgjegjësi. Ndaj, “Sigurimi i Përgjegjësisë për Hotelet dhe Restorantet” është jetik për çdo biznes. Mbi të gjitha që, tashmë, në bazë të një rregulloreje çdo hotel kur merr licensën ose e rinovon atë duhet ta ketë këtë siguracion.

 

Pse ky siguracion është i rëndësishëm?

Mbi të gjitha, sepse mbron edhe interesat e klientëve.

Turistët europianë kur paraqiten nëpër hotele e kërkojnë këtë lloj sigurimi.

A është ky hotel i siguruar? A ka sigurimin për përgjegjësinë mbi dëmet që mund ti shkaktojë çdo personi brenda hotelit? A ka ky hotel prëgjegjësi për dëme që mund të shkaktohen jashtë hotelit, për shkaqe të brendshme të hotelit?

Ndaj është e domosdoshme që të gjitha hotelet, në të gjithë territorin e Shqipërisë, duhet ta kenë këtë lloj sigurimi dhe këtë lloj përgjegjësie.

 

Polica e “Sigurimit të Përgjegjësisë” përfshin:

  • Dëmshpërblimet
  • Shpenzimet Ligjore
  • Kostot e Riparimeve
  • Faturat Mjekësore

Dëmet e mbuluara

  • Dëmtimet fizike dhe aksidentale
  • Dëmtimet e pronës materiale

 

Sigurimi i Përgjegjësive nuk është thjesht një sigurim por një mekanizëm ku çdo individ apo biznes gjatë veprimtarisë së tij të përditshme, mbart një përgjegjësi përpara ligjit kur një ngjarje shkakton dëm financiar apo shëndetësore.

 

Merrni Siguracionin që mbron biznesin tuaj por edhe i ofron siguri maksimale klientëve:

Sigurimi i Përgjegjësive

Mbroni biznesin, veten dhe klientët tuaj nga ngjarjet e paparashikuara, të cilat mund të shkaktojnë humbje të mëdha finaciare.

 

Për çdo pyetje që mund të keni, kontaktoni:

E-mail: [email protected]

WhatsApp: 068 60 62 829