Lajme Top

Autoriteti i Mbikëqyrjes Financiare publikon të dhënat e tregut të sigurimeve për muajin shkurt 2023

SIGAL UNIQA Group AUSTRIA vijon të jetë lidere e tregut shqiptar të sigurimeve:
✅Në SIGURIMIN E JETËS, duke zotëruar 44.60% të tregut
✅Në SIGURIMIN E JO JETËS, duke zotëruar 25.81% të tregut
✅Në SIGURIMIN E DETYRUESHËM, duke zotëruar 21.21% të tregut
✅Në SIGURIMIN MOTORIK, duke zotëruar 21.36% të tregut
✅Në SIGURIMIN E AKSIDENTEVE DHE TË SHËNDETIT, duke zotëruar 45.60% të tregut
Lider në besueshmëri, garanci, stabilitet financiar dhe standarde evropiane për të gjithë klientët dhe partnerët tanë!
Shihni të dhënat e detajuara në link më poshtë👇:
#uniqa #sigal #sigaluniqa #jetojmëmëmirësëbashku