Lajme

Autoriteti i Mbikëqyrjes Financiare publikon të dhënat e tregut të sigurimeve për muajin shkurt 2023 / Sigurimi Shëndetit

✅SIGAL UNIQA Group AUSTRIA vijon të jetë lidere e tregut shqiptar të sigurimit të shëndetit dhe aksidenteve (përkatësisht me 45.60% të tregut).
✅Edhe për dëmet e paguara gjatë janarit 2023, SIGAL UNIQA sërish është kompania që ka dëmshpërblyer më shumë klientë (përkatësisht me 51.51% të totalit të pagesave të dëmeve të tregut).
Të parët në besim, garanci, stabilitet financiar dhe standarde evropiane për të gjithë klientët dhe partnerët tanë!
Shihni të dhënat e detajuara në link më poshtë👇:
#uniqa #sigal #sigaluniqa #jetojmëmëmirësëbashku