Lajme

“Alo Doktor”! Rritet numri i fëmijëve me viroza respiratore/ Prindër, pse ju nevojitet “TeleShëndet”

Rajoni është goditur ditët e fundit nga një shtim i konsiderueshëm i të prekurve nga virozat e stinës. Spitalet po përballen me fluks të lartë pacientësh, duke shënuar shifra rekord që arrijnë deri në qindra të infektuar në ditë.

Simptomat më të shpeshta janë problemet respiratore, probleme gastrointestinale, format e prekjes së infeksioneve virale që përfshijnë dhe RSV dhe gripin A dhe B.

Veç virozave respiratore dhe gripit, tek fëmijët qarkullon edhe Covid-i. Sipas bluzave të bardha, të prekur janë fëmijët e të gjitha grupmoshave duke nisur nga foshnjet deri tek nxënësit e gjimnazeve.

Por me rinisjen e shkollës pritet që të ketë një fluks të shtuar të fëmijëve që preken nga këto viroza.

Prindër, pse ju nevojitet “TeleShëndet”?

Për t’ju ardhur në ndihmë prindërve në të tilla situata ka menduar SIGAL UNIQA Group Austria, më e madhja dhe më e besuara kompani sigurimi në Shqipëri dhe e vetmja që ofron shërbimin modern të “TeleShëndet”.

Ky i fundit jo vetëm që ju mundëson që mjekun ta keni kudo dhe kurdo me vete në celularin tuaj duke bërë që të komunikoni me një mjek të licensuar audio ose video por ju ofron mundësi të pafundme në spitalet dhe klinikat më të mira në vend.

Falë “TeleShëndet” ju do të shmangni daljet e panevojshme nga shtëpia, do të shmagni trafikun dhe shpenzimet e automjetit si dhe pritjet para zyrës së mjekut.

Çfarë mundëson konkretisht ky shërbim?

Shkarkoni TANI aplikacionin Teleshëndet në celularin tuaj, iPhone ose Android dhe provoni këtë shërbim të mjekësisë moderne të sjellë nga SIGAL UNIQA.

Nëse ju nevojiten më shumë informacione, shkruani në:

Whatsapp: 068 60 62 829

E-mail: [email protected]