Lajme

8 Marsi, Totokoçi: E lumtur që roli i grave në ecurinë dhe rritjen e SIGAL UNIQA ka qenë vendimtar

Sot është 8 Marsi, Dita Ndërkombëtare e Grave dhe përkujton lëvizjen për të drejtat e tyre.

Në një datë të tillë nuk mund të mungonte një urim nga kompania më e madhe dhe më e besuar e sigurimeve, SIGAL UNIQA Group Austria.

Zv.Drejtorja e Përgjithshme e kompanisë, znj. Alma Totokoçi, përmes një postimi në rrjetet sociale, ndër të tjera, shprehet e lumtur që qindra gra në përbërje të saj, të cilat rrisin shkallët e karrierës në SIGAL UNIQA.

Dhe teksa jemi në 25-vjetorin e kompanisë, znj. Totokoçi, pjesë e grupit themelues të SIGAL UNIQA, thekson:

“Në këtë 25-vjetor të kompanisë, jam e lumtur që roli i grave në ecurinë dhe rritjen e saj ka qenë vendimtar”.

MESAZHI I PLOTË:

Të jesh në gjendje të frymëzohesh nga gratë që kanë kaluar me sukses rrugën e tyre me ulje-ngritje, i bën gjërat shumë më të lehta.

Prandaj jam shumë e lumtur kur shoh qindra gra, të cilat rrisin shkallët e karrierës në kompaninë më të madhe të sigurimeve në Shqipëri dhe rajon, SIGAL UNIQA Group Austria.

Në këtë 25-vjetor të kompanisë, jam e lumtur që roli i grave në ecurinë dhe rritjen e saj ka qenë vendimtar.

Në SIGAL UNIQA, forca dhe vendosmëria e gruas ka qenë shpeshherë çelësi i suksesit.

Mesazhi im për të gjitha gratë, pjesë e SIGAL UNIQA Group Austria, është: Besojini intuitës, hidhni me besim hapin e radhës në karrierën tuaj me kompaninë që do të jetë gjithmonë përkrah jush!

SIGAL UNIQA Group Austria, jetojmë më mirë së bashku!“.

Alma Totokoçi, zv.Drejtore e Përgjithshme e SIGAL UNIQA Group Austria

SIGAL UNIQA, 25 VITE HISTORI SUKSESI 

SIGAL UNIQA Group Austria është një prej grupeve më të mëdhaja të sigurimeve në Shqipëri dhe rajon.

E themeluar në shkurt 1999, SIGAL UNIQA operon suksesshëm në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut përmes 8 kompanive të saj (6 kompani jete dhe jo-jete, 1 kompani risigurimi dhe 1 Fondi Pensionesh).

PJESË E “UNIQA Insurance Group”

Prej marsit 2007, SIGAL UNIQA është pjesë e “UNIQA Insurance Group”, një prej kompanive më të mëdha të sigurimeve në Austri dhe Evropë.

“UNIQA”, kompani e themeluar në vitin e largët 1811 dhe pjesë e tregut të sigurimeve në 17 shtete të ndryshme të kontinentit, numëron mbi 16 milionë klientë ndërsa është vlerësuar nga “Standard & Poor’s” me “A”.

PORTOFOL I GARANTUAR

Portofoli i SIGAL UNIQA është i risiguruar në tregjet ndërkombëtare, në Londër, Austri, Zvicër, Gjermani etj përmes emrave të mëdhenj si: “UNIQA Re”, “Munich Re” apo “Swiss Re”.

VLERËSIME NDËRKOMBËTARE

Ritmet e progresit të SIGAL UNIQA janë vlerësuar edhe ndërkombëtarisht teksa publikime profesionale në fushën e sigurimeve dhe financave e kanë vlerësuar atë si shoqërinë më të mirë të sigurimeve (Financial Central Europe) “Ylli i Artë i Cilësisë” (Business International Directions) “Top 100 Insurance Companies” (SeeNews), “Superbrand” etj.

Mbi 1.2 milionë Klientë

Mijëra qytetarë dhe institucione publike dhe private në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut kanë zgjedhur të sigurojnë jetën, shëndetin, pronën, automjetin e çdo gjë tjetër me vlerë tek SIGAL UNIQA Group Austria.

Edhe ambasadat e akredituara në këto tre shtete e shohin SIGAL UNIQA-n si partnerin e tyre më të besueshëm.

Grupi numëron mbi 1.2 milionë klientë në të trija shtetet ndërsa mbi 2400 punonjës dhe agjentë u shërbejnë atyre sipas standarteve evropiane përmes mbi 1200 zyrave por edhe online.