Blog, Lajme

Pushimet jashtë Shqipërisë nisin me “Shëndet në Udhëtim” nga SIGAL UNIQA/ Tashmë e blini edhe Online

Pushimet jashtë Shqipërisë nisin me “Shëndet në Udhëtim” nga SIGAL UNIQA/ Tashmë e blini edhe Online

Teksa ditët e nxehta sapo kanë trokitur, keni planifikuar pushimet jashtë Shqipërisë me familjen apo me miqtë?

Ide shumë e mirë, por para se të niseni, përveç pasaportës, mos harroni të pajiseni edhe me me siguracionin “Shëndeti në Udhëtim”, i cili ju mbron në raste aksidentesh apo urgjencash shëndetësore që mund t’ju ndodhin gjatë periudhës kur ndodheni jashtë vendit.

Me një çmim mesatar prej 4 eurosh, i vlefshëm për dy javë qëndrim në vendet europiane, me “Shëndet në Udhëtim” ju mund të përfitoni mbulim të shpenzimeve në spitalet e shtetit pritës deri në 10 mijë euro.

Konkretisht, ky siguracion mbulon:

  • Shpenzimet për emergjenca mjekësore në rast sëmundje apo aksidenti jashtë Shqipërisë;
  • Evakuim mjekësor dhe riatdhesim;
  • Emergjencat dentare;
  • Anulim Udhëtimi;

Cila është kompania e sigurimit që i besohet masivisht “Shëndeti në Udhëtim”?

Sipas buletinit më të fundit nga Autoriteti i Mbikëqyrjes Financiare (AMF), për periudhën Janar-Prill 2023, kompania më e madhe dhe më e besuar edhe te produkti “Shëndeti në Udhëtim” rezulton po SIGAL UNIQA Group Austria.

Të ardhurat nga ky siguracion, në vlerë monetare, për periudhën e katër mujorit të parë të këtij viti shkon në 110.940 milionë Lekë me SIGAL UNIQA që zotëron 70% të tij me mbi 77.5 milionë Lek.

Kujtojmë se, kompania e dytë në renditje rezulton të ketë arkëtuar vetëm 15,6 milionë Lekë, në diferencë të madhe me SIGAL UNIQA Group Austria.

SI TË BLEJMË ONLINE SIGURACIONIN “SHËNDET NË UDHËTIM”

Edhe pse është mjaft i nevojshëm, shumë prej nesh mund të kujtohet pak para nisjes së udhëtimit. Për këtë arsye SIGAL UNIQA Group Austria ofron edhe mundësinë e blerjes online.

Mjafton një celular, akses në internet dhe në pak minuta polica e sigurimit mbërrin në e-mailin tuaj.

BLINI ONLINE SIGURACIONIN SHËNDET NË UDHËTIM: https://sigal.com.al/shendet-dhe…/shendet-ne-udhetim/

  • E sigurt!
  • E shpejtë!
  • 24 orë të ditës, 7 ditë të javës

Në botë asgjë nuk është falas, e aq më pak spitalet. Edhe për diçka të vogël, siç e quajmë ne, faturat janë të kripura.

Për këtë arsye, zgjidhja e duhur është Sigurimi “Shëndet në Udhëtim” nga SIGAL UNIQA, shpëtimtari i vetëm gjatë udhëtimeve tuaja.

Për më tepër, duke blerë policën “Shëndet në Udhëtim” online ju bëheni automatikisht edhe pjesë e shortut të përmuajshëm “Sigurohu Online dhe Fito” ku ndahen shumë dhurata.

 

Për çdo paqartësi, shkruani në:

E-mail: [email protected]

Whatsapp: 068 60 62 829