Kreu » Sigurimi i Shendetit Grup/Korporate Agjent

Sigurimi i Shëndetit Grupe/Korporate Agjent

SIGAL UNIQA ofron paketa sigurimi te personalizuara per grupe, të cilat ofrojnë mbulimin e ekzaminimeve shëndetësore duke filluar nga check up-i rutinë vjetor; trajtimet mjekësore në rast sëmundje apo aksidenti, si dhe shpenzimet në rast ndjekje të shtatzanisë në spitalet private brenda dhe jashtë Shqipërisë.

Loading