Kreu » Sigurimi i Avokatëve

Sigurimi i Avokatëve

Sigurimi

Pasurisë dhe përgjegjësisë publike

 • Zjarr
 • Rrufeja
 • Shpërthimi
 • Tërmeti
 • Përgjegjësia publike (dëme ndaj palëve të treta)

Informacion për taksa e tatime

Më shumëMë pak
Lexo Detajet

Sigurimi

Përgjegjësisë Profesionale

 • Gabime
 • Neglizhenc
 • Mosveprim

Informacion për taksa e tatime

Më shumëMë pak
Lexo Detajet

Keni Pyetje ?

Shërbimi për klientët

+355 4 22 33 308
E hënë – E diel 24h
> [email protected]

  Kërkesë për ofertë

  Ne do të kthehemi tek ju sa më shpejt të jetë e mundur.

  Ju lutemi plotësoni fushat e mëposhtme: