Sigurimi i detyrueshëm i makinës “Polica Kufitare”

Vizitoni Shqipërinë në çdo stinë dhe udhëtoni të sigurt me SIGAL UNIQA

Sigurimi i përgjegjësisë ndaj palëve të treta për drejtuesin e mjetit motorik

Sigurimi Kufitar i mjetit motorik ose “Polica Kufitare” është një sigurim i detyrueshëm dhe i ofrohet mbajtësit të mjetit motorik me targa të huaja, që qarkullon brenda territorit të Republikës së Shqipërisë. Kohëzgjatja e “Policës Kufitare” mund të jetë 15 ditore, 1 mujore, 45 ditore, 6 mujore, ose 1 vjeçare.

Pse të siguroni makinën me Policën Kufitare tek SIGAL UNIQA

SIGAL UNIQA mbulon përgjegjësinë civile të mbajtësit të mjetit motorik, në përputhje të plotë me parashikimin e Ligjit lidhur me dëmet materiale, shëndetësore dhe pasurore të shkaktuara ndaj palëve të treta për shkak të qarkullimit të mjetit motorik të siguruar. Këtu, përfshihen edhe dëmet shëndetësore që pësojnë pasagjerët si edhe ato pasurore.

Çfarë mbulon sigurimi "Polica Kufitare"?

SIGAL UNIQA merr përsipër përgjegjësinë civile të të siguruarit ndaj palëve të treta, kur ai përfshihet në një aksident dhe është përgjegjës për dëme materiale, pasurore dhe/apo shëndetësore.

Dëmet materiale
Përfshihen të gjitha dëmet që shkakton mjeti shkaktar, si dëmet e mjeteve motorike, dyqane, shtëpi, pemë, kafshë, etj., me përjashtim të dëmit që pëson mjeti përgjegjës për ngjarjen.

Dëmet shëndetësore
Përfshihen të gjitha dëmtimet që u shkaktohen personave të ndryshëm, përfshirë edhe pasagjerët, me përjashtim të dëmit që pëson drejtuesi i mjetit përgjegjës për ngjarjen.

Pyetjet më të shpeshta

Sa kushton Polica kufitare?

<span class=”ui-provider vd b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z ab ac ae af ag ah ai aj ak” dir=”ltr”>Çmimi i Policës Kufitare është në varësi të tipit të mjetit motork dhe kohëzgjatjes. Shikoni<a href=”https://newtest.sigal.com.al/wp-content/uploads/2023/03/73889dad.pdf” target=”_blank” rel=”noopener”> tabelën e çmimeve këtu</a> ose merr një ofertë <a href=”/?page_id=8286#kufitare” target=”_blank” rel=”noopener”>online këtu</a>.</span>

A mund ta blej Policën Kuftare për 2 ditë?

<ul>
<li><span class=”ui-provider vd b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z ab ac ae af ag ah ai aj ak” dir=”ltr”>Periudha minimale e sigurimit është 15 ditë.</span></li>
</ul>

A mund ta blej Policën Kuftare kur jam jashtë?

<ul>
<li><span class=”ui-provider vd b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z ab ac ae af ag ah ai aj ak” dir=”ltr”>Patjetër! Polica kufitare mund të blihet online edhe nëse jeni jashtë. Nëse sigurimi blihet me kartë bankare sigurimi vjen me e-email dhe është i vlefshëm për të qakulluar në Shqipëri.</span></li>
</ul>

Dokumente (3)

Shihni të gjitha detajet në dokumentet tona të informacionit për produktin e sigurimit:

Produkte sigurimi të ngjashme

Jeto dhe udheto ne Shqiperi

Jeto dhe Udhëto në Shqipëri

Para se të mbërrini në Shqipëri, ju nevojitet edhe Sigurimi i Shëndetit, në mënyrë që të keni akses në një kujdes sa më të mirë shëndetësor, pa pasur frikë nga shpenzimet financiare.

Dëshironi të dini më shumë për produktet tona?
Na kontaktoni.

Ekipi ynë i specialistëve do t'ju ndihmojë të:

 • Mësoni për paketat dhe përfitimet e produkteve tona
 • Merrni një ofertë individuale
 • Planifikoni një takim personal
 • Zgjidhni shërbimin e duhur për ju

Na Telefononi falas në 0800 31 31

  Emri *

  Emaili *

  Nr. Cel *

  Të dhënat tuaja personale do të përdoren vetëm për qëllimin e ofrimit të informacionit shtesë rreth produkteve të SIGAL UNIQA