Kreu » Contacts & Services » Vital Club

Vital Club

Për tu ardhur sa më pranë klientëve të saj duke iu ofruar shërbime shtesë mjekësore, SIGAL UNIQA ka hapur Klubin e Shëndetit, ku me qindra klientë marrin shërbime të fizioterapisë, rehabilitimin pas operacionit, trajtimin e problemeve reumatologjike dhe neurologjike dhe deri tek rehabilitimi i sportistëve nga dëmtime që mund të kenë gjatë lojës ose stërvitjes, etj.
Konsulta për vlerësimin global të pacientit, përcaktimit të terapisë së personalizuar në varësi të diagnozës ofrohet falas.

Terapite Instrumentale

Për trajtimet e diagnozave të ndryshme janë

  • Elektroterapi
  • Ultratingull
  • Rrezet infra të kuqe
  • Lazerterapia
  • TENS

Informacion për taksa e tatime

Më shumëMë pak
Na Kontakto

Shërbimet Fizioterapeutike

Në varësi të diagnozave jane:

  • Rehabilitim Rheumatologjik (Spondiloartoza cervikale, torakale, lumbare, Bursitet artikulare, Artrit rheumatoid, Gonartroza, Coxartroza, Osteoporoza etj)
  • Rehabilitim Ortopedik-Traumatologjik (Skoliozat, Kifozat, Frakturat e ekstremitete të sipërme dhe të poshtme, Deformimet e shputës së këmbës, Traumat aksidentale etj)
  • Rehabilitimi Neurologjik (Hernie Diskale, Lumbalgjite, Nervi Shiatik, Paralizat faciale, Hemiparezat, Hemiplegjite, Dëmtime të pleksusit Brachial, Dëmtime të medulës Spinale, Distonite muskulare, Hipotrofite dhe Atrofite muskulare etj)
  • Rehabilitim Sportiv (Distorsionet, Luksacionet, Tendinitet, Dëmtimet e Meniskut të gjurit, Dëmtimet e Ligamenteve, Kontrakturat muskulare, Tërheqjet muskulare etj)
  • Rehabilitim post-kirurgjikal dhe post-traumatik

Informacion për taksa e tatime

Më shumëMë pak
Na Kontakto

Keni Pyetje ?

Shërbimi për klientët

+355 4 22 33 308
E hënë – E diel 24h
> info@sigal.com.al

Free consultation request

We will get back to you as soon as possible.

Please complete the following fields: