Kreu » Shërbime dhe Kontakte » Kontaktet e Zyrave

Zyrat ne Shqiperi

SIGAL UNIQA, përveç Drejtorisë dhe zyrave të vendosura në qendrën Sigal Business Center ne Tirane, ka zyra në pothuajse të gjitha qytetet e Shqiperise.
Ku jemi, orari i punës dhe vendndodhja e zyrës më të afërt të degës, gjej thjesht përdorimin e hartës.

   Keni Pyetje ?

   Shërbimi për klientët

   Tel: +355 4 22 33 308
   Whatsapp: +355 68 606 2829
   Nr Jeshil: 0800 31 31

   E hënë – E diel 24h
   > [email protected]

    Kërkesë për ofertë

    Ne do të kthehemi tek ju sa më shpejt të jetë e mundur.

    Ju lutemi plotësoni fushat e mëposhtme: